SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Zvezdi ne dam ni dinar!

Ne duguje ništa

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Zvezdi ne dam ni dinar!

Fudbal -
Selektor Srbije i bivši igrač Crvene zvezde rekao da neće uplatiti ni dinar pomoći klubu iz Ljutice Bogdana

BEOGRAD - Selektor Srbije Siniša Mihajlović neće se odazvati pozivu aktuelnog rukovodstva Crvene zvezde da kroz Fond solidarnosti donacijama pomogne rad kluba.

"Moj doprinos? Neće biti nikakav! Ja sam Zvezdi već dao mnogo! Neka drugi daju koliko sam ja i možda će Zvezda uspeti da stane na noge. Ono što je Zvezda uzela u mom slučaju, nije malo i zaista ne vidim zašto bi sada ponovo uzimala. U mom slučaju to je oko 15 miliona dolara. Neka novac daju oni koji su zadužili Zvezdu na desetine miliona evra. Neka oni vrate te milione", rekao je Mihajlović.

Iz Crvene zvezde su uputili apel s jasnom namerom da svi koji su navodno "zahvaljujući Crvenoj zvezdi napravili ime i kasnije zaradili veliki novac" pomognu klubom donacijama.

"Istina je da smo sa Crvenom zvezdom osvojili Kup šampiona, ali pitanje je i kada će Zvezda ponovo moći da ostvari sličan podvig. Šta hoću da kažem? Mi jesmo zahvalni Zvezdi što smo u njenom dresu osvojili Evropu i svet, ali isto tako i Zvezda može da bude srećna što je imala jednu takvu generaciju igrača... I mi posle odlaska iz Crvene zvezde nismo igrali samo u jednom klubu, mnogo nas je promenilo više klubova a sve zahvaljujući igrama u tim sredinama ostvarili smo jake ugovore. Posle Zvezde, ponavljam, igrali smo još 15 godina na visokom nivou i novac, dakle, nismo zaradili samim činom odlaska iz Zvezde. Vidim da je dolazio i neki šeik na "Marakanu". Neka im on da novac. Samo bojim se da oni koji ga imaju da ga lako ne daju, jer u suprotnom ne bi ga toliko ni imali. Bez obzira, želim Zvezdi sve najbolje, a sve što mislim uvek ću otvoreno i reći", izjavio je Siniša Mihajlović u opširnom intervjuu za "Sport".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track