Grobari pretukli Miljanovog unuka

U po bela dana

Grobari pretukli Miljanovog unuka

Fudbal -
Grupa navijača Partizana na Zelenom vencu napala unuka legende srpskog fudbala zato što je nosio duksericu i kapu sa obeležjem Crvene zvezde

Ni deca više nisu bezbedna.Grupa navijača Partizana napala je juče unuka legende srpskog i jugoslovenskog fudbala Miljana Miljanića - Andriju (13). Razlog za napad na dečaka su kapa i dukserica sa obeležjima Crvene zvezde?! Prema pisanju portala Mozzartsport, nekoliko momaka starosti od 17 do 18 godina počelo je da bije trinaestogodišnje dete uz zahtev da skine kapu i majicu, a Andrijin otac Lale objašnjava šta se dogodilo:- Napali su ga tražeći da im preda Zvezdina obeležja. On je bio sam, ali nije želeo da popusti. Jedan od njih ga je udario glavom, a potom su ostali počeli da ga tuku pesnicama. Ubrzo su se razbežali, a policija je došla i napravila zapisnik. Na svu sreću, Andrija je dobro i prošao je bez nekih ozbiljnih povreda - rekao je Lale i dodao:- Govorili smo mu i ranije da nije pametno da izlazi po gradu sa Zvezdinim obeležjima, sluteći da nešto ovako može da se desi. Nažalost, i dogodilo se. Sramota je da odrasli momci napadnu klinca od 13 godina samo zato što ima Zvezdin grb na odeći.

Prošao kao Vučićev sinSlična stvar dogodila se pre deset meseci sinu potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Danilo (14) je tada u autobusu na liniji 83 napadnut, bačen na pod i šutiran zato što je navijač Crvene zvezde. I on je, na sreću, prošao bez težih povreda, ali se, nažalost, ista priča i juče ponovila u našem glavnom gradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track