Džajić: Čoviću, j.bo te zemunski klan!  Čović: Nemoj da ti j.bem mater!

Džajić: Čoviću, j.bo te zemunski klan! Čović: Nemoj da ti j.bem mater!

Fudbal -
Čović: Džajiću, molim te, interveniši, ne želim da se meni kao potpredsedniku ovako obraćaju.Džajić: Pun mi te je ku.ac. Hoćeš da budeš predsednik? Evo ti moja stolica...

Fizičkom sukobu čelnika Zvezde prethodio je sastanak na kome mu je Čović zamerio da gensek Miodrag Zečević, inače Džajićev šurak, ili nije kompetentan da obavlja posao, ili namerno sabotira njegov napor.Čović: Džajiću, ti si ga doveo u klub. Postavljen je kao pravnik, a sad saznajem da je čovek inženjer.Zečević (ubacuje se u razgovor): Ma, slušaj. Teraj se u pi.ku materinu!Čović: Kako to misliš?Zečević: Tako lepo, teraj se u pi.ku materinu!Čović: Džajiću, molim te, interveniši, ne želim da se meni kao potpredsedniku ovako obraćaju.Džajić: Pun mi te je ku.ac. Hoćeš da budeš predsednik? Evo ti moja stolica...Čović: Nisi mi jasan.Džajić: Ma, nemoj da ti je.em mater!Čović: Da nećeš možda da me udariš?Džajić: Ima sad da te nokautiram i slupam ti te cvikere!U tom trenutku kreće fizički sukob, koji je brzo okončan, ali su obojica nastavili da se vređaju.

Džajić: Je.o te „zemunski klan“! Misliš da te se plašim? Iza mene stoji dva miliona ljudi!

Čović: Uvek uzvraćam udarac

Nebojša Čović kaže za Kurir da fizičkog sukoba s Džajićem nije bilo, ali da nesuglasice između njih dvojice postoje.- Laž je da me je Džajić udario, jer mene niko ne udara a da mu ne uzvratim. Neslaganja ima, ne mogu da podnesem neefikasnost u radu. Imam ja i druga posla u životu, ne moram ovde doveka da sedim - rekao je Čović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track