HOĆE SVOJE PARE: Milan Jovanović zbog dugova ostao u Zvezdi

Odbio pozajmicu

HOĆE SVOJE PARE: Milan Jovanović zbog dugova ostao u Zvezdi

Fudbal -
Podgorička Budućnost imala je želju štopera Crne Gore dovode na pozajmicu od šest meseci, ali igrač je posle dogovora dva kluba to odbio

Suspendovanom fudbaleru Crvene zvezde Milanu Jovanoviću u poslednjem trenutku propao je transfer na šestomesečnu pozajmicu u podgoričku Budućnost.

Prvak Crne Gore se povodom toga oglasio saopštenjem, potpisanom od strane izvršnog direktora Budimira Miranovića, u kome je navedeno da je Jovanović, uprkos načelnom dogovoru, odustao od prelaska u njihove redove jer nije uspeo da se dogovori sa crveno-belima o izmirenju dugova.

"Nakon odlaska Dragana Boškovića u Suphanburi sa Tajlanda i ukazane potrebe da klub angažuje jednog iskusnijeg igrača, imajući u vidu trenutni status Milana Jovanovića, ostvaren je kontakt sa navedenim igračem i njegovim klubom. Sa FK Crvena zvezda je veoma brzo postignut dogovor o načinu i uslovima pozajmice igrača na šest meseci. Nakon toga ostvaren je kontakt i sa Jovanovićem" saopštio je Miranović.

"I pored izražene volje i obostranog interesa nismo uspeli da se usuglasimo i postignemo konačni dogovor o angažovanju. Međutim, u večernjim satima igrač je izrazio spremnost da prihvati ponuđene uslove i potpiše ugovor na šest meseci, nakon čega se odmah pristupilo proceduri potpisivanja ugovora. Ugovor o ustupanju od strane FK Crvena zvezda je odmah potpisan i overen.

"Kada je pripremljeni ugovor sa igračem, u skladu sa postignutim dogovorom, prosleđen Jovanoviću na potpis, pred sam kraj prelaznog roka u ponoć, umesto potpisanog ugovora, na naše veliko iznenađenje, stigao je odgovor da ne želi da potpiše ugovor, jer prema njegovim rečima “nije uspo da se usaglasi sa svojim klubom oko izmirenja dugova".

Miranović je zahvalio Zvezdi, a Jovanoviću poželeo dobre igre i uspeh.

"Na kraju ovim putem, i pored svega, želimo da izrazimo veliku zahvalnost FK Crvena zvezda na spremnost da nam izađe u susret, a igraču Jovanoviću u narednom periodu dobre igre i uspeh u klubu, kao i reprezentaciji Crne Gore", kaže se u saopštenju Miranovića.

Jovanović je od incidenta na pripremama, gde se opijao, suspendovan, i od tada radi van ekipe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track