Branislav Ivanović: Volim što nam Hrvati već prete

Samo vas čitamo

Branislav Ivanović: Volim što nam Hrvati već prete

Fudbal -
Kapiten Srbije Branislav Ivanović kaže da mu izjave „kockastih“ pred meč na Maksimiru samo bude inat

Tri meča, tri pobede nad „kockastima“.Ako postoji igrač sa spiska Siniše Mihajlovića za kojeg se može reći da ume sa Hrvatima, onda je to kapiten Branislav Ivanović. - Neću da se bavim komentarisanjem izjava bilo koga, ne znam dokle bi nas dovela takva praksa. Lično, volim kada pred utakmicu pročitam bombastične izjave protivnika. To mi budi inat i pojačava želju da na terenu dokažem da je moj tim bolji - kaže Ivanović.Skromni momak stoji čvrsto na zemlji, čak i kada ima priliku da podseti svoje vršnjake-pričalice iz Hrvatske, poput Eduarda, na njihov neslavni skor u mladoj reprezentaciji.- Svaka utakmica je priča za sebe, ne treba se vraćati u prošlost. Jedino što mi znači iz prethodnih duela s Hrvatima jeste to što znam da nijedan igrač neće imati problem s motivacijom. Naš cilj je da se pokažemo u što boljem svetlu, a takve utakmice mogu da stvore heroje. Siguran sam da će jedan od mojih mlađih saigrača zbog svoje igre na Maksimiru postati idol dečacima u Srbiji - zaključio je Ivanović.

I dalje rastemo Prethodne dve pobede na prijateljskim utakmicama, protiv Čilea i Kipra, uticaće na podizanje samopouzdanje mladih fudbalera selektora Siniše Mihajlovića.- Jasno je da rastemo kao ekipa, da nam je možda još tri ili četiri meča potrebno da završimo taj obavezan proces sazrevanja. Ipak, to nam neće poslužiti kao izgovor za Maksimir. Bićemo spremni za sva iskušenja, u to niko ne treba da sumnja.

Banetovi mečevi s HrvatimaEP 2004. SCG - Hrvatska 3:2 Lazović 37, Lovre 47, Ivanović 86 - Eduardo 49, Kranjčar 68.Baraž 2005. SCG - Hrvatska 3:1Vučinić 3, 51, 69 - Eduardo 25.Baraž 2005.Hrvatska - SCG 1:2 Eduardo 5 - Biševac 20, Stepanov 88.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track