DAR: Gigs dres u kojem je igrao 1000. meč poklonio Ronaldu

Za uspomenu

DAR: Gigs dres u kojem je igrao 1000. meč poklonio Ronaldu

Fudbal -
Gigs je tim povodom od saigrača dobio dres sa potpisima, ali ga je Velšanin poklonio Kristijanu Ronaldu, koji je pre prelaska u Real igrao na Old Trafordu

MANČESTER - Fudbaler Mančester junajteda Velšanin Rajan Gigs odigrao je protiv Reala hiljaditi meč u karijeri! Gigs (39) je revanš duel osmine finala Lige šampiona, koji je Real dobio 2:1 počeo od prvog minuta i tako ušao u istoriju.

Gigs je tim povodom od saigrača dobio dres sa potpisima, ali ga je Velšanin poklonio Kristijanu Ronaldu, koji je pre prelaska u Real igrao na Old Trafordu.

"Mogu da kažem samo jednu reč - neverovatno" Sve što doživljavam u Mančesteru je dokaz da sam tokom boravka u Junajtedu igrao dobro", rekao je Ronaldo, koji je je sve vreme u rukama držao Gigsom poklon.

Rajan Gigs je među "crvene đavole" došao je kao 17-godišnjak i od 1991. do danas nije menjao klub.Velšanin je sa Junajtedom osvojio dve Lige šampiona, po četiri FA i Liga kupa i 12 šampionskih titula u Engleskoj, osam trofeja Komjuniti šild i po jedan evropski Superkup, Interkontinentalni kup i Svetsko klupsko prvenstvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track