KONAČNO: PSŽ posle 18 godina u četvrtfinalu LŠ

Mažić odradio dobar posao

KONAČNO: PSŽ posle 18 godina u četvrtfinalu LŠ

Fudbal -
Pored PSŽ plasman u četvrtfinale Lige šampiona izborio je i Juventus
1 / 7

PARIZ, TORINO - Fudbaleri Pari Sen Žermena i Juventusa plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona.PSŽ je na svom terenu igrao sa Valensijom bez pobednika, 1:1 u revanš duelu osmine finala Lige šampiona. Parižani su posle 18 godina izborili plasman u četvrtfinale najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pošto su u prvom duelu u Valensiji slavili s 2:1.Valensija je večeras povela u 55. minutu golom Žonasa, a izjednačio je Ezekiel Laveci u 66. Ovaj duel vodile su sudije iz Srbije na meču sa Miloradom Mažićem.Juventus je nadigrao Seltik u Torinu s 2:0. "Stara dama" je prošla dalje pošto je i u prvoj utakmici pobedila s 3:0. Golove za torinski klub u večerašnjem duelu postigli su Alesandro Matri u 24. i Fabio Kvaljarela u 65. minutu.Plasman u četvrtfinale Lige šampiona u utorak su izborili Real Madrid i Borusija Dortmund.TOK UTAKMICE PSŽ - VALENSIJA

KRAJ UTAKMICE. PSŽ - VALENSIJA 1:1

90. minut - PSŽ sigurnom igrom održava nerešen rezultat.85. minut - Valensija ima više od igre i pokušava da dođe do drugog kola koji bi joj doneo produžetke.80. minut - Mažić odlično sudi i ne dozvoljava da igrači prigovaraju. Žuti karton za Soldada.74. minut - Igra se odvija na sredini terena.66. minut - GOL!!!! Laveci donosi izjednačenje Parižanima. Greška na centru igrača Valensije. Gameiro je krenuo napred, prošao Ruiza, a lopta je došla do Lavecija, koji iz drugog pokušaja pogađa mrežu Španaca.55. minut - GOL!!!! Žonas je doveo Valensiju u vođstvo. Lopta je došla do Žonasa koji je preciznim udarcem sa oko 20 metara pogodio mrežu Sirigua.

http://www.youtube.com/watch?v=xyCc-HCBGpA
Kraj prvog poluvremena. U prvih 45 minuta nije bilo golova.

38. minut - Viktor Ruiz je dobio žuti karton.33. minut - Soldado je odlično prošao po krilu, a onda je dodao do Džonasa, koji nije bio precizan.29. minut - Bez prilika u parizu22. minut - Uspavanka na Parku prinčeva. Igra se uglavnom odbija na sredini terena15. minut - Velika prilika za goste. Dobra akcija Pareha i Soldada, koji je iskosa sa oko 15 metara šutirao pravo u Sirigua.11. minut - Lukas je šutirao s desne strane, ali je lopta otišla preko gola.8. minut - Prva prilika za Valensiju. Džonas je bio u izglednoj šansi, ali je odbrana domaćih dobro intervenisala.5. minut - Igra se uglavnom na sredini terena, a PSŽ ima blagu inicijativu.1. minut - Utakmica je počela. Meč vode srpske sudije na meču sa Miloradom Mažićem.

TOK UTAKMICE JUVENTUS - SELTIK

KRAJ MEČA JUVENTUS JE POBEDIO S 2:0.90. minut - Utakmica je produžena za tri minuta.88. minut - Seltik napada, Juventus se uspešno brani.83. minut - Velika prilika za Seltik. Samaras sa oko 18 metara po sredini šutira tik iznad gola.81. minut - Seltik ima loptu više u svom posedu, ali Škoti ne uspevaju da dođu do prilike za gol.74. minut - Juventus sigurnom igrom održava prednost.

http://www.youtube.com/watch?v=V7enlfR3CtE

66. minut - GOL!!! 2:0 za Juventus. Vidal je asistirao Kvaljareli kome nije bilo teško da loptu ubaci u mrežu.

58. minut - Poluprilika za Seltik. Komons je šutirao, Bufon brani.

49. minut - Kvaljarela je odlično šutirao, ali Forster je ponovo bio uspešniji.46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvremeKraj prvog poluvremena. Juventus vodi 1:0.45. minut - Ponovo gužva u petercu Juventusa, ali Bufon loptu izbacuje u korner.44. minut - Vidal je ukrao jednu loptu na sredini terena, a onda je posle prodora sa oko 18 metara dobro šutirao, ali je Forster bio na mestu.41. minut - Bufon ponovo na visini zadatka posle dobro udarca napadača Seltika.38. minut - Bez promene rezultata u Torinu.30. minut - Šansa za Juventus. Dobra akcija crno-belih, a lopta dolazi do Vidala koji šutira preko gola.27. minut - Velika prilika za Seltik. Hoper je odlično šutirao po sredini gola, ali je Bufon odlično intervenisao i loptu izbacio u korner.

http://www.youtube.com/watch?v=sPfZakTodDw
GOL! 1:0 za Juventus. Matri je postigao gol za Juventus. Kvaljarela Juventus je imao prvu polupriliku

1. minut - Utakmica je počela.TOK UTAKMICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track