POKAZALI DA MOGU: Fudbaleri Zvezde razbili Pazarce

Super liga Srbije

POKAZALI DA MOGU: Fudbaleri Zvezde razbili Pazarce

Fudbal -
Golovima Milivojevića, Mudrinskog i kapitena Milijaša, crveno-beli su došli do ubedljive pobede
1 / 7

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali na svom terenu ekipu Novog Pazara (3:0) u okviru 18. kola Jelen Super lige Srbije.

Izabranici trenera Aleksandra Jankovića bar do naredne nedelje uspeli su da vrate mir na Marakanu. Posle izuzetno bolnog remija sa Radom, koji je prouzrokovao nove probleme na Marakani i praktično uništio nadu da Zvezda može do titule, usledila je pobeda za "smirenje".

Luka Milivojević je u 31. minutu doneo prednost crveno-belima, a samo tri minuta kasnije Ognjen Mudrinski je povisio na 2:0. Konačan rezulat postavio je Nenad Milijaš u 61. minutu utakmice.

http://www.youtube.com/watch?v=8QjFjBQPQoI

Tok meča:

Pred sam početak utakmice najvatreniji navijači Zvezde raširili su transparent na kome je pisalo:"Te 2013. godine Severna Koreja je izvela nuklearnu probu, u ruskoj oblasti Čeljabinsk je pao meteor, Đoković je treći put zaredom osvojio Australijan open, u 58. godini je preminuo Ugo Čaves... U najtežoj situaciji do sad Zvezda je proslavila 68. rođendan."

Zvezda je imala inicijativu od samog starta utakmice. U devetom minutu, Vešović je odlično prošao po desnoj strani, uputio odličan centaršut, maldi Luka Milunović je bio na lopti, uputio udarac, ali lopta je završila pored leve stative.

U 17. minutu Mudrinski se lepo izvukao na kapicu šesnaesterca, uputio udarac ali pravo u golmana Novog Pazara, koji je bez većih problema izbacio loptu u korner.

U 31. minututu Darko Lazović je sjajno proigrao Luku Milivojevića, koji se našao sam isperd golmana Jankovića. Milivojević je sjajno reagovao, samo je "bocnuo" loptu i u stilu velikih majstora lobovao golmana Novog Pazara za prednost Zvezde (1:0).

Samo tri minuta kasnije usledilo je novo slavlje fudbalera i navijača Zvezde. Milijaš je uputio udarac iz velike daljine, Janković je očajno intervenisao, lopta se od golmana odbila pravo na nogu Mudrinskog koji je bez problema iskoristio poklon gostiju i povisio prednost svog tima (2:0).

Na startu drugog dela utakmice Milunović je imao šansu da povis prednost Zvezde. Sjajno je prošao po levoj strani, ušao u peterac, međutim, u poslednjem momentu reagovao je Lotinac.U 61. minutu Milijaš je uputio odličan udarac sa više od dvadeset metara od gola Jankovića, lopta je dobila ubrzanje i prevarila golmana Novog Pazara 3:0.

U 77. minutu Novi Pazar je imao najbolju šansu na meču, Vujović je šutirao, međutim golman Zvezde je sjajno intervenisao. U finišu utakmice šansu je dobio novi igrač crveno-belih Dauda, on je u igru ušao u 82. minutu utakmice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track