PRAVI PRIMER: Ibrahimović održao lekciju iz fer-pleja
Foto: REUTERS

Iznenadio mnoge

PRAVI PRIMER: Ibrahimović održao lekciju iz fer-pleja

Fudbal -
Šveđanin odbio da izvede slobodan udarac sa ivice šesnaesterca jer je njegov tim prethodno mimo fer-pleja došao u posed lopte

PARIZ - Možda to niko nije očekivao od njega, ali Zlatan Ibrahimović je očitao svima lekciju iz fer-pleja tokom utakmice protiv Nansija.

Švedski napadač je u finišu prvog poluvremena, pri vođstvu rivala od 1:0 odbio da izvede slobodan udarac sa ivice šesnaesterca gostiju. Ibrahimović je jednostavno dodao loptu golmanu Gregoriniju i time ispravio nepravdu koju su njegovi saigrači napravili nekoliko sekundi ranije, kada nisu hteli da vrate loptu. Lukas Moura je u jednom napadu

Parižana pogodio golmana gostiju u glavu, fudbaleri Nansija su izbacili loptu u aut, ali Parižani shodno nepisanom pravilu nisu vratili loptu rivalu. U nastavku akcije Pari Sen Žermen je dobio slobodan udarac iz izgledne pozicije, ali je Ibrahimović pokazao da ipak zna šta je fer-plej.

Inače, Pari Sen Žermen je upravo golovima Šveđanina trijumfovao sa 2:1 i zadržao čelu poziciju sa pet bodova viška u odnosu na Lion koji ima i meč manje.

http://www.youtube.com/watch?v=YuLFt0rCDF8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track