ZVEZDA: Agent Mijailovića optužio Jankovića za menadžerisanje

Nema mira na Marakani

ZVEZDA: Agent Mijailovića optužio Jankovića za menadžerisanje

Fudbal -
Miković optužio trenera Zvezde da forsira sopstveni sistem menadžerisanja

BEOGRAD - Treću uzastopnu utakmicu Srđan Mijailović nije bio među kandidatima za tim Crvene zvezde, a ta činjenica inicirala je njegovog menadžera Stevana Mikovića da žestoko optuži trenera crveno-belih Aleksandra Jankovića.

"Mijailović je zdrav kao dren, laž je da ne igra jer ga bole leđa. Istina je da nije u kombinaciji jer se ne uklapa u varijantu menadžerisanja Alesandra Jankovića", rekao je Miković, predstavnik agencije "Lian sport" za Sportski žurnal.

Miković tvrdi da ceo slučaj ima dublju pozadinu.

"Od prvog dana saradnje Mijailović ima problem sa Jankovićem, jer ga nije zvao ni u mladu reprezentaciju Srbije. Trener je kontaktirao njegovog oca i predložio mu da prihvati sistem menadžerisanja, što nije hteo. Sklanjanje iz tima je počelo i sada je definitivno skrajnut. Ovo, definitivno, nije fudbalska priča, u pitanju su klasični interesii. Mijailović neće odigrati više ni minut dok je Janković trener. Ne razumem sportski deo uprave Crvene zvezde kako mu dozvoljava mešetarenje."

Srđan Mijailović je bio skoro nezamenljiv u timu dok je trener bio Robert Prosinečki. Od dolaska Aleksandra Jankovića, Mijailović je proveo na terenu 29 odsto od maksimalnog mogućeg vremena. Odigrao je 584 minuta u 14 utakmica, na kojima je devet puta bio starter.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track