Ivan Ćurković: Kad ode Karadžić, odlazim i ja!

Sijamski blizanci

Ivan Ćurković: Kad ode Karadžić, odlazim i ja!

Fudbal -
Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Ivan Ćurković demantuje da se Tomislav Karadžić krajem meseca povlači s predsedničke funkcije

Do kraja veran.Potpredsednik FSS Ivan Ćurković tvrdi da su informacije o odlasku Tomislava Karadžića u fudbalsku penziju posle utakmice sa Škotskom spekulacije sa ciljem da se destabilizuje Savez i reprezentacija pred važne utakmice u Zagrebu i Novom Sadu.- Odlazak Karadžića nema veze s istinom. To vam odgovorno kažem kao njegov dugogodišnji prijatelj i blizak saradnik. Zamislite koliko bi bio nepošten potez s povlačenjem posle meča u Novom Sadu, a još juče je imao priliku da to uradi na redovnoj sednici Skupštine. Tole Karadžić nije takav čovek - priča Ćurković.♦ Zašto mislite da bi neko izmišljao vest o kojoj se dugo priča u nezvaničnim krugovima?- Verujem da sve to radi s ciljem da se Savez destabilizuje pred ove važne utakmice.♦ Spominje se i loše zdravstveno stanje kao jedan od razloga za napuštanje funkcije.- A ko to danas nema neki problem sa zdravljem kada dođe u ozbiljnije godine? Hoće li neko da mi kaže kakvog su zdravlja ti koji bi došli na njegovo mesto, da li su oni sto posto zdravi?♦ Da li ste i vi mogući Karadžićev naslednik?- Slušajte dobro šta ću vam sad reći: onoga dana kad Karadžić bude rešio da ode, u redovnim ili vanrednim okolnostima, tog trenutka i ja napuštam Savez zajedno s njim.

Laković: Mašta može svaštaGensek Zoran Laković, koji boravi u Nionu zbog obaveza u komisijama UEFA, tvrdi da mašta može svašta.- Nemam komentar na maštovite tekstove koji se poslednje dve godine serviraju javnosti pred svaku važnu utakmicu. Mi smo se već navikli na to, ali ne želimo da gubimo energiju i vreme na njihova maštanja jer nam predstoje poslovi oko organizacije meča s Hrvatskom u Zagrebu - rekao je Laković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track