NOVI SUPERHEROJ: Karadžiću, sačuvaj Kosovo i Metohiju
Foto: Montaza

NOVI SUPERHEROJ: Karadžiću, sačuvaj Kosovo i Metohiju

Fudbal -
Tomislav Karadžić kaže da Srbija trenutno nema boljeg od njega. Kurir predlaže da se pozabavi važnijim pitanjima od našeg fudbala

Bolji od Supermena i Spajdermena.Srbija nije ni svesna da ima superheroja koji može da reši apsolutno sve probleme u državi, samo neće. Zapravo, trenutno nije raspoložen zbog obaveza oko vođenja Fudbalskog saveza Srbije, koji bi rado napustio, ali, kako sam kaže, nema boljeg od njega, tako da ćemo morati da pričekamo još koju godinu da Super-Tole krene u ostale podvige.Super-Tole je faca kojoj je mesto u vrhu srpske političke scene. Da su njega postavili za premijera, Srbija bi ušla u Evropsku uniju još krajem prošlog veka, a Tači bi mu se izvinjavao zbog toga što je i pomislio da otcepi Kosovo.Iako je zagazio u 75. godinu, Super-Tole bi verovatno skinuo Noleta Đokovića s prvog mesta ATP liste, a Srbija bi decenijama imala najboljeg vozača u Formuli 1, u stvari, u skoro svim individualnim sportovima.

Toleteli
Toleteli

Tole Đoković
Tole Đoković

Skratio bi azbuku na 20 slovaPrezimenjak reformatora srpskog jezika sigurno nosi Vukove gene, pa kad bi se Super-Tole latio posla, Srbija bi dobila još savršenije pismo, a nakon reforme bilo bi nam dovoljno da koristimo 20 slova umesto sadašnjih 30.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track