ZDRAV KO ZDRAVKO: Kuzmanović se već oporavio?
Foto: Sasa Pavlic

U Italiji

ZDRAV KO ZDRAVKO: Kuzmanović se već oporavio?

Fudbal -
Iako je napustio kamp „orlova“, fudbaler Intera se ekspresno oporavio i biće spreman za sutrašnji derbi protiv Juventusa

Već se oporavio?Reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović u intervjuu za italijanske medije rekao je da je spreman da u subotu zaigra za Inter u derbiju protiv Juventusa. Zanimljivo je da je Kuzmanović u Zagrebu celu utakmicu reprezentacije gledao s tribina, da bi već sutradan napustio kamp Srbije zbog povrede primicača.Deluje fantastično činjenica da je Kuzmanović samo dan nakon meča sa Škotskom, na kojem nije ni igrao, uspeo da se oporavi za ovako važan meč 30. kola Serije A.- Osećam se mnogo bolje, oporavak teče po planu i činim sve da budem maksimalno spreman i da se nađem na terenu u subotu. Zato sam se i vratio ranije iz Srbije, da sa doktorima radim na saniranju povrede, jer ovakav meč mogu da igraju samo 100 odsto spremni - rekao je Kuzmanović za Skaj sport.Kuzmanović je prokomentarisao i mogućnost da Mihajlović zameni Stramaćonija na klupi Intera:- Naš trener je Stramaćoni. Mihajlović je dobar, ali mi imamo trenera. Učiniću sve za ovaj klub. Idoli su mi Zaneti i Stanković i nadam se da ću ispisati važne stranice istorije ovog kluba poput njih dvojice.

Dobili Juventus u TorinuU „derbiju Italije“ u prvom delu sezone Inter je bio bolji od Juvea u gostima sa 3:1, a srpski vezista očekuje još jedan trijumf nero-azura.- Mi smo Inter, možemo svakoga da pobedimo i ne treba nikoga da se plašimo. Jedina razlika između njih i nas je to što su oni prvi, a mi nismo. Iako Juventus ima sjajnu sezonu, to ne znači da su nepobedivi. Naš cilj je i dalje isti, plasman u Ligu šampiona - kazao je Kuzmanović.

Siti čestitao Nastasiću na ćiriliciFudbalski klub Mančester siti čestitao je rođendan srpskom reprezentativcu Matiji Nastasiću na ćirilici. Aktuelni šampion Engleske na svom zvaničnom profilu na Tviteru uputio je čestitke povodom 20. rođendana svom defanzivcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track