Sa Pintu: Ne mislimo o tituli, ali može da se desi

Nema euforije

Sa Pintu: Ne mislimo o tituli, ali može da se desi

Fudbal -
Mislimo samo o sledećem protivniku i osvajanju tri boda. Koncentrisani smo samo na sebe, rekao je Sa Pintu.

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je da njegov tim ide na pobedu na svakoj utamici pa će tako biti i u sutrašnjem meču sa Smederevom, za koje je kazao da može biti opasan tim.

"U svaki meč ulazimo s namerom da pobedimo, pa će tako biti i u sledećoj utakmici. Mada osećam da mogu biti opasni, ne samo zbog promene trenera već i zato što im hitno trebaju bodovi. Čuli smo još i da je teren loš zato što je stalno padala kiša", rekao je Sa Pintu.

Trener Crvene zvezde je rekao da njegov tim ima samopouzdanja posle dve dobre pobede, ali da je svestan da "nešto može da se desi".

"Neću da se tim opušta, moramo biti potpuno koncentrisani i stalno usmereni ka svom sledećem cilju", rekao je Sa Pintu.

Zvezda je trenutno druga na tabeli, sa sedam bodova zaostatka za vodećim Partizanom, iako je pre nedelju dana ta prednost iznosila 11 bodova. Sa Pintu, međutim, nije želeo da komentariše da li se njegov tim vratio u trku za titulu i da li dva nerešena rezultata Partizana podižu moral njegovog ekipi.

"Ne razmišljamo o tome, mislimo samo o sledećem protivniku i osvajanju tri boda. Koncentrisani smo samo na sebe", rekao je Sa Pintu.

Tim Zvezde je već u karantinu Hotela M, a put Smedereva će krenuti sutra, na dan utakmice. Utakmica počinje u 15 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track