MESIJEV OTAC: Kad Leo ode, neću ni gledati fudbal

Priznao

MESIJEV OTAC: Kad Leo ode, neću ni gledati fudbal

Fudbal -
Ne želim ni da zamišljam kako će taj trenutak izgledati, otkrio je Mesi senior.

Horhe Mesi, otac najboljeg fudbalera sveta Lionela Mesija, priznao je da se plaši dana kada će zvezda Barselone odlučiti da se povuče sa fudbalskih terena.

"Mislim da će taj dan, kada Leo prestane sa fudbalom, za sve nas biti kraj sna i surovo buđenje. Nikada više neću gledati fudbal. Volim, obožavam ovu igru i šokira me saznanje da će moj sin jednom reći 'zbogom' fudbalu. Ne želim ni da zamišljam kako će taj trenutak izgledati", otkrio je Mesi senior.

On je potom još jednom ispričao zbog čega je Leo kao dečak kojem na pregledima utvrđen hormonalni poremećaj (zaustavljen rast), čije bi lečenje tokom tri godine koštalo 900 dolara mesečno došao baš u Barselonu.

"Mislim da svi znaju da smo pristali jer je Barselona odlučila da finansijski isprati te tretmane na kojima je Leo bio kao dečak. Da li bi bio u Barsi da nije bilo toga? Ne znam. Da mom sinu nisu bile potrebne terapije, ne bi ni bili spojeni sa Barselonom. Svi smo u kući doneli tu odluku, da idemo u Barselonu. Sećam se da smo sedeli za stolom supruga, deca i ja. Deca su bila još deca", ispričao je Horhe Mesi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track