Stojadinović: Osciliramo jer smo nespremni
Foto: Dado Djilas

Veruje u Zvezdu

Stojadinović: Osciliramo jer smo nespremni

Fudbal -
Sjajno je videti pozitivnu atmosferu na treningu, igrače kako se smeju, iako i dalje imamo novčanih problema, keže Stojadinović

Titula se čeka pet godina.Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović veruje da njegov tim može postati šampion države. Prvi operativac crveno-belih svestan je oscilacija tima, ali veruje da će trener Rikardo Sa Pinto izvući maksimum iz fizički nedovoljno pripremljenih igrača.- Kada se pobeđuje, podižemo moral. Lakše se diše. Sjajno je videti pozitivnu atmosferu na treningu, igrače kako se smeju, iako i dalje imamo novčanih problema. Od nemoguće misije došli smo do toga da sve zavisi od nas. Samo da ne poletimo, iako je cilj i dalje sledeća sezona - rekao je za Kurir Zoran Stojadinović.Sportski direktor Crvene zvezde žali što ranije nije doveo Portugalca za trenera.- Moj stav se znao još u decembru, ali glupo je sada o tome pričati. Neću da ljudi kažu, vidi ovoga, našao se sad da pametuje. Sa Pinto je ekipu uzeo na minus 11, zatekao je katastrofu na svim nivoima. Vratio ih je u život iako igrači fizički nisu bili dobro pripremljeni. Otuda i oscilacije u meču protiv Donjeg Srema. Crvena zvezda je veliki klub, a on dobija i kada igra loše. Čeka nas težak raspored. Jagodina u četvrtak u gostima, Partizan u Humskoj i Vojvodina u Novom Sadu. Ono što me drži da ćemo ostvariti cilj jeste razmišljanje Sa Pinta, kojeg zanima samo sledeća utakmica - jasan je Stojadinović.(A. R.)

Garido povređenZadnji vezni Crvene zvezde Luis Garido povredio je primicač na poslednjoj utakmici protiv Donjeg Srema. Neizvesno je hoće li neustrašivi momak iz Hondurasa igrati protiv Jagodine.- Igrao je povređen i stradao mu je primicač. Otišao je da snimi povredu i od nalaza lekara zavisi hoće li igrati protiv Jagodine - rekao je sportski direktor Zoran Stojadinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track