PETKOVIĆ: Priča se da Partizan namešta pet godina

PETKOVIĆ: Priča se da Partizan namešta pet godina

Fudbal -
Istina je da Kuljani nisu došli u najjačem sastavu, ali samo oni. A Partizanu se takve stvari mnogo češće dešavaju, kaže defanzivac Zvezde

Zvezdino vraćanje u život i smanjivanje bodovne prednosti u odnosu na Partizan konstantno prate čaršijske priče da je 'sa vrha naređeno da titula fudbalskog šampiona Srbije ove godine mora da završi na Marakani'! Sve to ne dotiče mnogo defanzivca crveno-belih Nikolu Petkovića, koji u izjavi za Sportski žurnal tim povodom kaže:

"Sve je to smešno. Pa, priča se i da Partizan namešta prvenstva već pet godina, u čaršiji se glasno govori o tome. Nas niko ne pušta. Pogledajte šta je bilo u Jagodini. 'Izginuli' su da nam uzmu bodove. Kad je bilo 2:0, bodrili su se između sebe, drali jedni na druge da se rezultatski vrate u život. Sudija nam nije bio saveznik, već je odmogao u mnogim situacijama", u dahu priča Petković.Kao što je poznato, najveći revolt u Partizanu izazvala je činjenica da je kulski Hajduk na Marakani igrao u potpuno izmenjenom sastvu u odnosu na onaj koji je nastupio protiv crno-belih nekoliko dana ranije. Posle toga krenule su i pomenute priče o zaverama..."Istina je da Kuljani nisu došli u najjačem sastavu, ali samo oni. A Partizanu se takve stvari mnogo češće dešavaju. OFK je protiv njih igrao bez tri najbolja igrača, a svi znamo i kako BSK igra protiv crno-belih", podvukao je Petković, a zatim istakao nadu da bi Zvezda derbi mogla da dočeka 'na nuli'."Radničkom je utakmica protiv Partizana jako važna za opstanak, ako izgube, mogu da pakuju kofere. Biće teško u Kragujevcu doći do bodova. Ipak, prevashodno mislimo na sebe. Prvo mi treba da pobedimo OFK Beograd", zaključio je iskusni defanzivac crveno-belih.

Da podsetimo, i bivši trener tima iz Humske Vladimir Vermezović govorio je pre smene da se njegovim igračima preti i da do njih dopiru priče da je titula prodata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track