POBEDA SA BELE TAČKE: Milijaš doneo trijumf Zvezdi!

Crveno-beli na minus dva pred derbi

POBEDA SA BELE TAČKE: Milijaš doneo trijumf Zvezdi!

Fudbal -
Jedini gol na utakmici postigao je Milijaš u 67. minutu
1 / 4

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu OFK Beograda rezultatom 1:0 u meču 27. kola Superlige Srbije.Jedini gol na utakmici postigao je kapiten Nenad Milijaš u 67. minutu sa penala. Prethodno je dosuđen penal za domaće posle duela Golubovića i Kasalice. Posle centaršuta Kadua sa desne strane u 66. minutu, u skoku je najbolji bio Golubović, koji je loptu glavom izbio iz šesnaesterca, nakon čega je krenuo u trk za njom i srušio se preko Kasalice, posle čega je sudija Aleksandar Vasić dosudio jedanaesterac za domaću ekipu.

http://www.youtube.com/watch?v=YRjlrw5OXjk
Zvezda je već u prvom minutu imala dobru šansu, Kadu je na levoj strani uposlio Kasalicu Ivanović je sa pet metara imao odličnu šansu, ali je Bajković odlično odreagovao i doneo Zvezdi osmu uzastopnu pobedu pod vođstvom portugalskog trenera.

TOK UTAKMICEKraj utakmice. Zvezda je slavila s 1:090+3. minut - Velika prilika za OFK Beograd. Bajković je spasao svoj tim, pošto je zaustavio udarac jednog igrača Vojvodine sa svega nekoliko metara.90. minut - Utakmica je produžena za tri minuta. 89. minut - Zvezda mirno meč privodi kraju.81. minut - Utakmica kao da je završena onog trenutka kada je Zvezda postigla gol sa penala. Bez prilika na obe strane, igra se odvija na sredini terena.77. minut - Zvezda sigurnom igrom održava prednost od jednog gola71. minut - Zdjelar šutira sa oko 20 metara, ali lopta odlazi visoko preko gola Bajkovića.67. minut - GOLLLLL!!! Milijaš je bio precizan sa 11 metara za vođstvo Zvezde.66. minut - Penal za Zvezdu. Sudija je dosudio penal posle kontakta Kasalice i jednog igrača OFK Beograda u šesnaestercu romantičara! Sudija Aleksandar Vasić je odmah dosudio penal, a igrači OFK Beograda su žestoko protestovali.60. minut - OFK Beograd pokušava iz kontranapada da stigne do gola Bajkovića, ali je Čavrić neprecizan55. minut - Najbolja prilika za Zvezdu. Milijaš je odlično uposlio Daudu koji je imao situaciju jedan na jedan, ali je golman Lukač uspeo da mu odbrani udarac.46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme45. minut - Prvo poluvreme je produženo za dva minuta. Kraj prvog poluvremena, koje je završeno bez golova.41. minut - Igra se odvija na sredini terena36. minut - Napad Zvezde preko Milunovića, defanzivac OFK Beograda u poslednjem momentu sklanja loptu ispred noge centarfora crveno-belih, a prihvata je golman Lukač. Zvezdini fudbaleri traže intirekt, mali sudija se nije oglasio.31. minut - Prva prava prilika za Zvezdu. Milunović je odlično šutirao, ali je Lukač izbacio loptu u korner.27. minut - Romantičari dominiraju na Marakani. Golubović je odlično šutirao sa distance, a najbolji igrač u dosadašnjem delu meča Bajković izbacuje loptu u korner.23. minut - Nova prilika za OFK Beograd. Čavrić je obišao Pantića po desnoj strani, ali je Bajković ponovo bio na mestu21. minut - Romantičari preuzeli terensku inicijativu na Marakani. Zvezda ne može da dođe do igre15. minut - OFK Beograd ima više od igre, dok Zvezda nije stvorila šansu za gol10. minut - Igra se odvija na sredini terena6. minut - Nova prilika za OFK Beograd. Slična akcija kao pre dva minuta, ali je Škrbić sa svega nekoliko metara šutirao preko gola4. minut - Sjajan napad OFK Beograda i prva prilika za "romantičare" sa Karaburme. Bajković je odlično intervenisao nakon šuta iz kaznenog prostora napadača OFK Beograda.1. minut - Utakmica je počela. Prvi napad Zvezde. Lopta je završila u korneru, pošto je Kasalica pogodio golmana "romantičara".

TOK MEČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track