UMESTO SLAVLJA SVAĐA: Leonardo nasrnuo na Ibrahimovića

Pukli

UMESTO SLAVLJA SVAĐA: Leonardo nasrnuo na Ibrahimovića

Fudbal -
Direktor PSŽ-a se pred kamerama sukobio sa napadačem

Posle pobede nad Lionom (1:0) i "overavanja" treće titule u klupskoj istoriji, Zlatan Ibrahimović i direktor fudbalera PSŽ-a Leonardo posvađali su se u svlačionici, pred kamerama.

Posle pobede, u svlačionicu tima trenera Karla Anćelotija ušao je i direktor Leonardo i tokom slavlja se sukobiosa najboljim igračem, prgavim Zlatanom Ibrahimovićem.

Zanimljivo, reprezentativac Švedske u nedelju je postao šampion i 12. put u poslednjih 13 godina ako se računaju titule oduzete Juventusu.

http://www.youtube.com/watch?v=rT4LwbgxyHw

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović vikao je na sportskog direktora svog kluba Leonarda zato što je 20 munuta čekao doping kontrolu, dok su ostali igrači proslavljali osvajanje šampionske titule.

"Nisi me pustili da odem. Ekipa je slavila, a ja sam bio zatvoren 20 minuta. Niko nije dolazio i to je bila jedna stvarno glupa situacija", rekao je Ibrahimović posle sinoćne utakmice.

On je kasnije kazao da je takvo slavlje čekao više meseci, i ponovio da je na kraju bio sprečen da u njemu učestvuje.

"To je putpuno ludo. Nisam bio ljut na Leonarda, ali neko je trebalo da dođe", rekao je Ibrahimović.

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su sinoć Lion u gostima sa 1:0 i tako obezbedili titulu prvaka Francuske. Oni su slavlje počeli već na terenu, koje se kasnije preselilo u svlačionicu, kada je Leonardo došao i saopštio Ibrahimoviću da mora da ide na doping kontrolu, nakon čega je Šveđanin burno reagovao.

"Uvek se ti tu nađes da pokvariš sve", rekao je Ibrahimović Brazilcu, vičući pred svima.

Ibrahimović je u karijeri osvojao titule prvaka u četiri ražlicite države, pošto je pre Francuske, šampionate osvajao u Holandiji, Italiji i Španiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track