Bora Đorđević: Zvezda će unerediti Partizan
Foto: Sasa Pavlic

Još 2 dana: 144. večiti derbi 18. maj, 19.30 stadion crno-belih

Bora Đorđević: Zvezda će unerediti Partizan

Fudbal -
Milan Đurđević: Ne znam čemu tolika euforija kad poslednjih pet godina ne znaju šta je titula

Nema više, ja tebi serdare, ti meni vojvodo!Nepopravljivi optimista kad je o Crvenoj zvezdi reč, roker Bora Đorđević očekuje ubedljivu pobedu svog tima u derbiju protiv Partizana. Njegov prijatelj i frontmen grupe Neverne bebe Milan Đurđević veruje da će crno-beli bez mnogo problema ostati neporaženi u 144. „večitom derbiju“, koji je na programu u subotu od 19.30 časova u Humskoj.Grobari imaju kompleksBora Čorba zna kako da svojim izjavama potpali navijačke mase i ulije samopouzdanje igračima Crvene zvezde.- Uneredićemo ih! Apsolutno! Imaju doživotni kompleks od nas i nikada neće biti veliki klub. Usraće se pred derbi kao što su to činile mnoge njihove generacije unazad - u svom stilu je najavio derbi Bora Čorba, a potom dodao:- Krenulo nam je! Fakat je da autsajdere pobeđujemo na guzove, ali s Partizanom ćemo lako. Jedini mogući ishod u derbiju je pobeda Crvene zvezde! Bajković je veliki golman, a gol za nas sigurno daje Kasalica.Milan Đurđević nije posegao za zapaljivim izjavama.Proći će kao u košarci- Optimista sam! Očekujem još jednu titulu! Jesmo u krizi, ali imamo bolju ekipu. Nama igra i remi, a Zvezda ima ozbiljan raspored do kraja. Ne znam samo čemu tolika euforija kod njih kad poslednjih pet godina ne znaju šta je titula - kaže Đurđević i nastavlja:- Ista takva euforija ih je pratila i u košarci, pa se zna kako su prošli u Laktašima. Partizan ima ozbiljnu ekipu, ne znam kako će njihova odbrana da zaustavi Markovića, Mitrovića i Šćepovića. Veliki pritisak je na Partizanu, ali mi nismo gubili važne utakmice. Tipujem na 1:1 ili 2:1 za Partizan.

Bora Čorba: Autsajdere dobijamo na guzove, ali s njima ćemo lako
Bora Čorba: Autsajdere dobijamo na guzove, ali s njima ćemo lako

Milan Neverne bebe: Imamo bolju ekipu iako smo u krizi
Milan Neverne bebe: Imamo bolju ekipu iako smo u krizi

Čorba: Marković voli ZvezduBora Đorđević ponosan je što će njegovi Čačani imati glavne uloge u derbiju. Darko Lazović u dresu Crvene zvezde, a Lazar Marković na strani Partizana.- Poznajem zemljake, a Markoviću želim da nema svoj dan! Čisto sumnjam da on navija za Partizan, ubeđen sam da potajno simpatiše Zvezdu. Čudi me što je završio kod njih jer je opšte poznato da čačanski fudbaleri idu u Zvezdu, a košarkaši u Partizan - smatra Bora Čorba.

Pazite se falsifikataPredstavnici Partizana, Zvezde, FSS, policije i Zajednice klubova Superlige održali su sastanak na kojem su doneli niz mera uz pomoć kojih žele da podignu bezbednost na još viši nivo. - Nema indicija da će biti incidenata, ali mi želimo da sprečimo svaku mogućnost da do njih dođe. Postoje neke informacije da će se pojaviti falsifikovane ulaznice, pa upozoravamo sve da odustanu od te ideje, jer će sigurno biti osujećeni - rekao je Grubor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track