IZGUBIO SE: Dečak od Platinija tražio medalju Lige Evrope

Zbunio sve na stadionu

IZGUBIO SE: Dečak od Platinija tražio medalju Lige Evrope

Fudbal -
Jedanaestogodišnji mališan ušao na teren fotografisao se sa Toresom i Benitezom, a potom krenuo po pehar

Luis Kirns je navijač Liverula, koji se posle finala fudbalske Lige Evrope najpre na terenu fotografisao sa svojim ljubmcima Fernandom Toresom i Rafaelom Benitezom, koji su nekada bili na Enfildua sada su Čelsiju doneli trofej, a potom se koji se ušunjao na ceremoniju dodela medalja i uručivanja trofeja.

Stao je između strelca prvog gola na meču Fernanda Toresa i Davida Luiza, sačekao red da se rukuje sa Mišelom Platinijem, koga je zbunio. Nije dobio i medalju, ali se zadovoljio počasnom šetnjom i rukovanjem sa prvim čovekom Evropske kuće fudbala pred milionima gledalaca.

"Gledala sam utakmicu, ali nisam mnogo obraćala pažnju na sve to. Ali kada sam videla plavokosog dečaka na ekranu, bila sam sigurna da je to naš Luis. Prasnuli smo u smeh, on mnogo voli Toresa i kada smo ga videli baš iza njega u redu za medalju, bili smo ubeđeni da je to on. Bio je pet ili deset minuta odvojen od oca, jako voli fudbal i bilo mu je neverovatno zadovoljstvo da se rukuje sa predsednikom UEFA Mišelom Platinijem", rekla je tetka jedanaestogodišnjeg dečaka Frančeska Kirns za Liverpul Eho.

http://www.youtube.com/watch?v=abuIe_9J2G0
http://www.youtube.com/watch?v=k7_6DWINus0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track