Goca: Razbucaćemo Zvezdu    Keba: Dobijamo Partizan 2:0

Estrada podeljena pevačice i pevači uoči derbija

Goca: Razbucaćemo Zvezdu Keba: Dobijamo Partizan 2:0

Fudbal -
Tržanova ubeđena u novu pobedu Partizana, dok Dragan Kojić Keba zna tačan rezultat u korist svoje Crvene zvezde

Nemaju nedoumice.Srpska estrada se podelila na crveno-beli i crno-beli tabor. Ipak, mali je broj estradnih umetnika koji žele otvoreno da kažu da navijaju za Crvenu zvezdu ili Partizan. Zarad karijere ili nekih drugih interesa, malo je onih koji su hrabri da otkriju za koji klub im srce kuca.Pevačica Gordana Tržan nikad nije krila da navija za Partizan. Od malih nogu je uz crno-bele, a kao devojčica je sa ocem išla na stadion u Humskoj i bodrila svoj klub.- Šta novo da kažem kad je Partizan u pitanju? Idemo do titule tako što ćemo pobediti Zvezdu. Ne da ćemo da ih pobedimo, nego ima da ih razbucamo! Da se više završi ta agonija oko titule. I šesti put zaredom biće naša. Svim srcem sam uz Partizan, kao i svih ovih godina - poručila je Tržanova.Dragan Kojić Keba, čija je pesma „Imao sam“ omiljena među navijačima Crvene zvezde, nema nedoumica povodom 144. „večitog derbija“. Kao osvedočeni zvezdaš, ubeđen je u trijumf svog kluba.- Imam neki osećaj da ih sigurno pobeđujemo! Zvezda dobija Partizan sa 2:0! Golove će dati odbrambeni igrači. Krivo mi je samo što neću biti na stadionu, ali ću valjda gledati TV prenos. Nikad se nisam skrivao i uvek sam govorio da navijam za Zvezdu. Što je još važnije, niko mi na tome nije zamerio. Partizan poštujem, ali moj klub je Zvezda. Vreme je za titulu - istakao je Keba.

Keba: Golove će dati odbrambeni igrači, vreme je za titulu
Keba: Golove će dati odbrambeni igrači, vreme je za titulu

Rada Manojlović: Srbija pre „večitih“Popularna Rada Manojlović, čiji hit nosi naziv „Marakana“ i koja je viđana na košarkaškim utakmicama Partizana, tvrdi da nije njihov navijač:- Ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan. Moj izbor je Srbija! I to u svim sportovima, ne samo fudbalu. Tako je uvek bilo kad sam ja u pitanju.

Seka Aleksić: Neka pobedi boljiSeka Aleksić nije želela da se navijački opredeli. Diplomatski je saslušala pitanje Kurira, a onda odgovorila:- Iskreno, slabo pratim fudbal, baš slabo... Neka pobedi onaj ko bude bolji. Tako je najpravednije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track