SERENIN SRBIN: Anin dečko ne sme da mi izađe na crtu

Prvi saradnik američke teniserke za Kurir

SERENIN SRBIN: Anin dečko ne sme da mi izađe na crtu

Tenis -
Šalim se s Markom Stilitanom ko je bolji sparing partner, on Ani ili ja Vilijamsovoj

Čovek bez koga Serena ne bi bila u vrhu!Srbin Aleksandar Saša Bajin s velikim uspehom već šest godina je sparing partner najbolje teniserke današnjice Serene Vilijams. Rođeni Aranđelovčanin fasciniran je onim što radi Novak Đoković i smatra da mu trenutno nema premca u muškom tenisu.- Nole je najjači. Videli smo ga u Madridu i Serena je bila oduševljena kako je fizički spreman, odnosno kako je njegovo telo fit. Pitali smo ga da nam otkrije tajnu, međutim, on nam je uz osmeh samo rekao - „kokosovo mleko“. Nadamo se da će tako fit ostati što duže - poručio je Bajin iz Rima.Navija za SrbeSparing partner Serene Vilijams takođe je pohvalio kako u poslednje vreme igraju Ana Ivanović i Jelena Janković.- Ana je lepo odradila poslednja tri turnira pre ovog u Rimu. Pratili smo njen meč u Madridu protiv Šarapove i naravno da sam navijao za nju, ne samo zbog renkinga već i zbog toga što je Srpkinja. Takođe i Jelena, svaka joj čast.Saša Bajin se malo našalio na račun Aninog dečka Marka Stilitana, odnosno ko je bolji sparing partner, on ili Italijan.Niko jači od Serene- Mi se često šalimo na naš račun. Mark i ja smo rekli da idemo u teretanu da se „napucamo“. Mada, ruku na srce, nisam siguran da li bi Stilitano smeo da mi izađe na crtu. U stvari, neka Serena i Ana reše ko je bolji, ne bih se previše mešao u to - zaključio je Bajin.Srbin ima samo reči hvale za Serenu Vilijams.- Ako vidimo da je dan OK, da nije povređena i da je ništa ne boli, stvarno bi trebalo da neko ima ludački dan pa da je pobedi. Ni Šarapova ne uspeva da je savlada već devet godina - zaključio je Saša Bajin.

Žuta im omiljena boja... Ana Ivanović i Mark Stilitano na treningu
Žuta im omiljena boja... Ana Ivanović i Mark Stilitano na treningu

Serena Vilijams
Serena Vilijams

Čovek se rađa pozitivanSaša Bajin otkriva gde crpi pozitivnu energiju po kojoj ga Serena naširoko hvali.- Pitanje je samo da li si rođen s tim ili ne. To se ne uči, ne možeš biti čaša dopola puna. Ako si pozitivan, to prenosiš na druge ljude. Ako nisi, bolje ti je da poseduješ druge kvalitete - poručio je Serenin sparing partner.

Leman u RimuŠetajući Rimom, novinari iz Srbije imali su priliku da ispred Panteona sretnu bivšeg golmana Arsenala Jensa Lemana u društvu lepše polovine. Iako nije bio previše raspoložen za priču, kratko nam je rekao da će u finalu Lige šampiona navijati za Borusiju.- Vi ste iz Srbije, lepo. Sviđa mi se Rim, i naravno da će moje simpatije u finalu biti na strani Borusije, mog bivšeg kluba - rekao je Leman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track