KARADŽIĆ RADOSTAN: "Tole, lopove" nisam čuo na derbiju
Foto: Marina Lopičić

Navijači ukapirali Toleta

KARADŽIĆ RADOSTAN: "Tole, lopove" nisam čuo na derbiju

Fudbal -
Prvi čovek srpskog fudbala ubeđen da su svi shvatili kako je Jelen Super liga jedno od najregularnijih takmičenja

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić radostan je što mu navijači nisu u većoj meri pogrdno skandirali tokom minulog 144. večitog derbija.

Karadžić je u izjavi za "Alo sprint" rekao da nije čuo povike "Tole, lopove" na stadionu Partizana i da je to dokaz da su navijači shvatili da je "Jelen Superliga jedno od najregularnijih takmičenja u Evropi."

"Iskreno da vam kažem, „Tole, lopove” nisam čuo u subotu na stadionu. Rekli su mi da je pevaju „delije” u jednom trenutku, ali u onoj galami slabo se čula. Sigurno da mi ne prija kad je čujem i da me raduje što se sve manje peva. Nema šta, momci su konačno shvatili ono što sam ja pričao pre nekoliko godina - da je Jelen Superliga jedno od najregularnijih takmičenja u Evropi. Neizvesnost u šampionatu i podatak da nema pritužbi na organizaciju prethodnog derbija, kao i ni na suđenje, govore u prilog tome. Ja se ne ljutim na navijače Zvezde", rekao je Karadžić.

Tole se na kraju osvrnuo i na teorije zavere koje su kružile pred derbi, da je meč namešten u korist Zvezde, koja je trebala da osvoji titulu.

"Ma to su čaršijske priče. Nisam se osvrtao na njih ni najmanje. Nema tog političara koji bi mogao da namesti prvenstvo dok sam ja u Savezu, a sa druge strane, nema ni bojazni o nameštanju derbija. To je više od utakmice, tu niko ne trguje. Veći problem imamo, recimo, tamo gde se bori za opstanak. Moramo da kontrolišemo te klubove da se slučajno između sebe ne bi dogovarali."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track