Murinjo: Ove nedelje potpisujem za Čelsi
Foto: BETA

Prelomio

Murinjo: Ove nedelje potpisujem za Čelsi

Fudbal -
Murinjo je sinoć, u televizijskoj emisiji posvećenoj fudbalu - Punto Pelota, rekao da će njegov povratak na Stamford Bridž zvanično biti objavljen u "narednih nekoliko dana".

BEOGRAD - Dosadašnji trener Real Madrida Žoze Mo+urinjo rekao je da će do kraja nedelje potpisati ugovor sa londonskim Čelsijem.

"U ponedeljak idem u London i do kraja nedelje postaću trener Čelsija. Osećam da me tamo ljudi vole, a to vam je u životu potrebno. Život je divan i kratak i morate da tražite ono što je najbolje za vas", rekao je Murinjo.

Murinjo će tako posle tri godine otići iz Real Madrida i vratiće se u Čelsi, sa kojim je 2005. i 2006. godine osvojio Premijer ligu. On je 2007. godine napustio Stamford Bridž zbog neslaganja sa vlasnikom kluba Romanom Abramovičem oko budžeta za transfere.

Portugalac će na klupi "plavaca" zameniti Rafaela Benitesa, koji je sa klubom ove sezone osvojio Ligu Evropa i treće mesto u Premijer ligi.

Sajt Premijer lige juče je objavio vest sa današnjim datumom da je Murinjo novi trener Čelsija, a Premijer liga se zbog toga izvinila londonskom klubu objasnivši da je u pitanju greška.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track