ZVEZDA BEZ TRENERA: Sa Pintu podneo ostavku!

Otišao Portugalac

ZVEZDA BEZ TRENERA: Sa Pintu podneo ostavku!

Fudbal -
Portugalski stručnjak je potpuno neočekivano podneo ostavku na mestu trenera Crvene zvezde

BEOGRAD - Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda, Rikardo Sa Pintu, neočekivano je odlučio da napusti klupu crveno-belih.

Sa Pintu je danas na prepodnevnom treningu Zvezde saopštio fudbalerima da je njihova saradnja završena. Ovakva odluka je prilično iznenađujuća, iako je Portugalac u ponedeljak na prozivci javno istakao nezadovoljstvo radom Uprave.

Sa Pintu je Upravnom odboru ostavio plan koji treba da se ispuni na letnjoj pauzi, međutim, po dolasku u Beograd izrazio je veliko nezadovoljstvo jer ništa od toga nije ispunjeno.

"Stvari nisu onakve kakve sam mislio da će biti. Kada se završila prošla sezona, ostavio sam plan i sada ne vidim da je nešto učinjeno. Videćemo šta će biti, daćemo još vremena rukovodstvu, ima još tri nedelje", rekao je Sa Pintu u ponedeljak.Prema informacijama Mozzart Sporta u Crvenoj zvezdi su očekivali ovakav potez Portugalca, pa je potpredsednik kluba Slaviša Kokeza prethodnih dana radio na pronalaženju novog trenera. Odlazak portugalskog stručnjaka najverovatnije znači i rastanak Zvezde sa sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem, koji već duže vreme ne može da nađe zajednički jezik sa Upravom.

Portugalski stručnjak je u Crvenu zvezdu stigao nakon sporazumnog rastanka sa Aleksandrom Jankovićem, nakon poraza Zvezde od Radničkog u Nišu 18. marta. Predvodio je tim na 11 prvenstvenih utakmica i zabeležio je osam pobeda u nizu i tri vezana poraza u finišu prvenstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track