JELENA MILOVANOVIĆ: Daćemo sve od sebe da pobedimo Belorusiju
Foto: FIba

Za Kurir sport iz Francuske

JELENA MILOVANOVIĆ: Daćemo sve od sebe da pobedimo Belorusiju

Košarka -
Košarkašice Srbije od 16.30 igraju protiv Belorusije prvi meč drugog kola Evropskog prvenstva

VENDSPEJS - Najbolje košarkašice Srbije danas od 16.30 (RTS2) igraju prvi meč druge faze na Evropskom prvenstvu. Rival je selekcija Belorusije, koja je u drugu fazu prenela maksimalan broj bodova.

Srpske košarkašice tokom jučerašnjeg dana su se premestile iz Trelazea u Vendspejs, a imale su i vremena da prošetaju plažom na zapadnom delu Francuske.

"Stigle smo u Vendspejs, smestile se u hotel, malo odmorile pa trenirale. Posle smo malo prošetale do plaže, pošto nam je hotel odmah uz plažu, da napunimo malo pluća.Vlada pozitivna energija među nama, što je dobro. Ipak smo zajedničkim snagama došle do drugog kruga, sad samo možemo da pokažemo više!"

Srbija i Belorusija su nedavno igrale na turniru u Mogiljevu, a domaćin je zabeležio tesnu pobedu.

"Drugi krug kreće danas! Belorusija neće biti ni malo lak protivnik, iako smo igrali protiv njih u pripremnom delu. Pripremamo se da zaustavimo njihove najbolje igrače. Želimo da ih našom agresivnošću zbunimo... Daćemo sve od sebe da ovoga puta otvorimo drugi krug pobedom", rekla je Jelena Milovanović.

U novoformiranu grupi F Francuska i Belorusija su prenele četiri boda, Češka i Velika Britanija po tri, a Srbija i Hrvatska po dva. Četiri od šest reprezentacija proći će u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track