Najnovije vesti

Mitar Mirić: Pevaću fudbalerima na uvce svaki dan

Pevač o pesmi „orlića“

Mitar Mirić: Pevaću fudbalerima na uvce svaki dan

Fudbal
Estradni umetnik presrećan zbog titule prvaka Evrope i što su igrači pevali njegov hit „Ne može nam niko ništa“

Ne može nam niko ništa...
Poznati srpski narodnjak Mitar Mitić kaže da umalo nije zaplakao kad je video srpske klince kako titulu prvaka Evrope slave uz njegovu pesmu, pa je zato odlučio da im sinoć, tokom proslave, uživo priredi iznenađenje! Heroji iz Litvanije nisu očekivali da će Mitar doći na proslavu titule, pa nam je on otkrio da će odmah po ulasku zajedno s klincima iz sveg glasa zapevati „Ne može nam niko ništa“.

- Ma, ta pesma je preživela tolike godine. Ona je od ljubavne postala navijačka, pa su je koristili na mitinzima i nakon pobeda košarkaša, vaterpolista, a sada su ovi klinci napravili da bude zvanična himna za proslave uspeha srpskih sportista. A šta da vam kažem? Bio sam presrećan i veoma emotivno sam doživeo pobedu naših „orlića“ u finalu. Jedva sam se suzdržao da ne zaplačem - kaže Mirić.
Mitar misli da je ovo najveći uspeh srpskog fudbala u poslednjih 20-30 godina i kaže da su klinci zaslužili da im svi pevaju na uvce.

- Ljudi su me pozvali da budem gost iznenađenja sinoć na proslavi na jednom beogradskom splavu, što sam sa oduševljenjem prihvatio. Pa ti klinci su zaslužili da im svi mi pevamo na uvce. Borili su se kao lavovi, napravili ršum i omogućili da se konačno radujemo uspesima u fudbalu, kojih poslednjih decenija skoro da nije bilo. Još jednom, svaka im čast i želim im da nas ovako obraduju i kad postanu seniori - izjavio je Mirić za Kurir.

(P. P.)

Mitar Mirić: Umalo nisam zaplakao. Klinci su od moje pesme napravili himnu sportista
Mitar Mirić: Umalo nisam zaplakao. Klinci su od moje pesme napravili himnu sportista

Tresao sam se tokom finala!

Mitar nije imao vremena da uživo prati sve mečeve naše selekcije, ali je polufinale s Portugalom i finale protiv Francuza odgledao od početka do kraja.
- Uh, bilo je previše stresno... Nisam mogao da mirujem ni minut, pogotovo kad je Luković dao gol. Tresao sam se do kraja, a vreme je teklo nikad sporije - kaže Mirić.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...