Najnovije vesti

ĆIRO BLAŽEVIĆ: Tito je glumio frajera, a bojao se Jovanke

Žene su gazdarice

ĆIRO BLAŽEVIĆ: Tito je glumio frajera, a bojao se Jovanke

Fudbal
Slavni trener izjavio kako su Stane Dolanc i general Nikola Ljubičić morali da čuvaju Tita da ne ubije svoju suprugu

ZAGREB - Proslavljeni trener Miroslav Ćiro Blažević rekao je za hrvatske medije da je Josip Broz Tito glumio mangupa a da se ustvari plašio svoje supruge Jovanke Broz.

Blažević je komentarisao veliki uspeh knjiga "Pedeset nijansi sive" i "Tri boje crne", koje govore o ženskoj seksualnosti i muško-ženskim odnosima iz posebnog ugla.

"Žene, koliko god mi  mangupi hteli da bude drugačije, one su najvažnije na svetu. Svi veliki džekovi potpali su pod uticaj žena, čak i veliki Maršal. Pokazalo se da je zapravo bio papak i da je strahovao od Jovanke. Dolanc i Ljubičić morali su da ga čuvaju od nje, da je ne ukoka. Bio je apsolutni papak. Ja sam odmah i to samo po jednoj slici video, po načinu na koji je gleda, da su mu pune gaće a da je ona u stvari gazda. E to što se onda samo naslućivalo danas se jasno vidi", rekao je o Titu Miroslav Blažević.

Za knjige poput "Tri boje crna", Blažević kaže da je normalno da privlače masovnu publiku, jer o tabu temama govore na dosad nezamislivo otvoren način. Žene žele čitati o sebi u novoj ulozi.

"Žene su gazdarice i to je to", kaže  Blažević, koji je uvek tvrdio da nije takav švaler kako se o njemu govori, nego obrnuto.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...