ISKO POKAZAO MAGIJU: Real nakon preokreta savladao Betis!

Uspešan debi Anćelotija

ISKO POKAZAO MAGIJU: Real nakon preokreta savladao Betis!

Fudbal -
Madriđani su nakon preokreta uspeli da zabeleže pobedu na startu domaćeg šampionata

MADRID - Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Betisa sa 2:1, a veliko iznenađenje na startu španske Primere sprečio je Isko pogotkom u finišu utakmice.

Novopridošlo pojačanje, za koga je Real platio Malagi 27 miliona evra, pokazao je da će biti novi ljubimac navijača na "Santjago Bernabeu". Nabačenu loptu sa leve strane Isko je glavom je sproveo u mrežu i omogućio ipak uspešan start trenera Karla Anćelotija na klupi "kraljevskog kluba".

Domaćina je šokirao Molina vodećim golom u 14. minutu, a kada je Benzema izjednačio desetak minuta kasnije činilo se Realu predstoji lak zadatak u nastavku susreta.

Gosti iz Sevilje, međutim, uspešno su odolevali naletima Kristijana Ronalda i saigrača i imali bod "u džepu", ali je Isko na kraju otklonio zebnju i postigao gol olakšanja za domaći klub.

Velika tri boda na startu Primere osvojila je Granada na gostovanju u Pamploni (2:1), dok je ranije večeras šampion Barselona na spektakularan način započela juriš na novi trofej savladavši Levante sa 7:0.

Real Madrid - Betis 2:1 (Benzema 26, Isko 86 - Molina 14)

Osasuna - Granada 1:2 (Punal 57 - El Arabi 38, Jebda 45+2)

Barselona - Levante 7:0 (Aleksis Sančez 3, Mesi 12, 42. penal, Dani Alveš 24, Pedro 26, 73, Ćavi 45)

http://www.youtube.com/watch?v=SbuZo59B1gg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track