EVROLIGA: Obradović pokazao Mesini ko je gazda!
Foto: Fonet

Fenerbahče deklasirao CSKA u derbiju trećeg kola

EVROLIGA: Obradović pokazao Mesini ko je gazda!

Košarka -
Košarkaši istanbulskog kluba, koji predvodi srpski trofejni trener, pokazali zašto su favoriti za titulu prvaka Evrope u ovoj sezoni

Da se zna ko je tata!Košarkaši Fenerbahčea razbili su CSKA sa 86:60 u trećem kolu grupe A Evrolige, a trener istanbulske ekipe Željko Obradović još jednom je pokazao zašto je najbolji stručnjak u Evropi. Po ko zna koji put srpski trener nadmudrio je svog kolegu i velikog rivala Etorea Mesinu, koji nije znao šta ga je snašlo u meču s Fenerbahčeom.Željko Obradović nije krio zadovoljstvo nakon ubedljive pobede nad CSKA, napominjući da su ovakvi trijumfi važni za samopouzdanje igrača.- Čestitam mojim košarkašima na odličnoj igri. Tokom celog meča igrali su na visokom nivou i protivniku nisu dozvolili da im se približi. Naravno, velike pohvale zaslužuju i navijači, koji su napravili odličnu atmosferu u dvorani. Ova pobeda, kao i pobeda nad Barselonom prošle nedelje, mojim igračima daje veliko samopouzdanje. Još jednom smo pokazali da možemo da se suprotstavimo svakoj ekipi u Evroligi i to na visokom nivou - kazao je Obradović i nastavio:- Ipak, ovo je dugo putovanje kroz Evroligu, iza nas su samo tri utakmice. Moramo da ostanemo pribrani i da nastavimo da radimo naporno. Maksimalno sam posvećen ovom poslu u Fenerbahčeu i tražim od igrača da daju 100 odsto svojih mogućnosti. Moram da priznam da mi je veliko zadovoljstvo što imam priliku da radim s ovim momcima.

Sitno kolo do kola, vilo se do Stambola... Bojan Bogdanović polaže preko Krstića
Sitno kolo do kola, vilo se do Stambola... Bojan Bogdanović polaže preko Krstića

Svaka čast, ŽeljkoTrener CSKA Etore Mesina pohvalio je Željka Obradovića, smatrajući da njegova ekipa nije pokazala karakter i da su zasluženo izgubili u Istanbulu.- Obradović je odlično spremio ekipu, i svaka čast na tome. Mi nismo uspeli da se prilagodimo, ali to nije slučaj samo u meču s Fenerbahčeom, već duže igramo loše - poručio je Mesina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track