MUTA NIKOLIĆ: Idem kod Vučića!
Foto: Fonet

Ne vidi izlaz

MUTA NIKOLIĆ: Idem kod Vučića!

Košarka -
Iz privatnih izvora sam našao sredstva da sačuvam Jarua, koliko sam mogao

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Nikolić najavio da će u četvrtak posetiti prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića i predočiti mu finansijske probleme kluba. "Trebalo bi u četvrtak, po povratku iz Sankt Peterburga, da se vidim sa prvim potpredsednikom Aleksandrom Vučićem, koji je obećao da će pomoći. Nadam se da ću na razgovor doći kao trener ekipe koja se plasirala u sledeću fazu Evrokupa. Mojim momcima nije lako, ali potrudićemo se da u Rusiji pobedimo. Nastavljamo da se borimo", izjavio je on.

Kragujevčani će otputovati u Rusiju kao drugoplasirana ekipa Grupe H, sa četiri pobede i tri poraza za sobom."Umorni smo, ali ne predajemo se... Ne tražim alibije za poraze u regionu. Međutim, imamo mali fond igrača, koji je kvalitativno umanjen odlaskom Jarua. Pa, čovek je imao 20 poena i 15 skokova u rukama. Kažu, pa što se ne pojačamo? Pa kako kada nam preti presuda FIBA o nekim neisplaćenim platama", dodao je Nikolić i podvukao:

"Ni sam ne znam kako se više dovijamo da platimo. Iz privatnih izvora sam našao sredstva da sačuvam Jarua, koliko sam mogao. Kada kažem da nemamo novca, ne pričam zbog sebe, jer ja nisam bitan, već zbog ovih momaka ovde. Postavili smo klub u Kragujevcu, uveli ga u Evropu... Radimo na ho-ruk, ali, ne možemo više.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track