NOVAK: Nisam vređao Duleta, igrao bih u Partizanu!

Oglasio se plej Vršca

NOVAK: Nisam vređao Duleta, igrao bih u Partizanu!

Košarka -
Sad me svi pitaju zašto sam to uradio, a ja o tome ništa ne znam, izjavio je Jovan

Kao nekad Kića, Divac ili Dražen.Jovan Novak je doslovce preko noći podigao ogromnu prašinu na srpskoj košarkaškoj sceni! Mladi plej KK Vršac sjajnim partijama zapao je za oko Partizanu, koji traži rešenje baš na toj poziciji.

Međutim, u igru se uključila i Crvena zvezda, pa je sada, prema nekim informacijama, obeštećenje za njega duplirano i umesto 30.000 evra iznosi 60.000. Sam Novak našao se između dve vatre. Iz crno-belog tabora tvrde da je već potpisao za njih.

"Pravo da vam kažem, jedva čekam da se sve ovo završi. Nestrpljiv sam, telefoni stalno zvone", priča nam Jovan, a na pitanje na koju će stranu, odgovara:

"Opredelio sam se za Partizan, iz Zvezde me niko nije zvao. Dogovorio sam se s crno-belima, ali sad je sve na klubovima, a tu ne znam šta će biti. Ako stvar propadne, videću šta ću dalje".

Pitali smo ga konkretno - za koga navija.

"Nisam ja neki navijač, ali od malih nogu sam simpatizer Crvene zvezde. Mislim da to nema veze jer sam profesionalac i igraću tamo gde mislim da je bolje za mene odgovorio je.

Novaku, izgleda, frka koja se stvara oko njega ne smeta da i dalje cepa protivničke mrežice, pa je Tamišu ubacio 20 poena.

"Trudim se najviše što mogu da se koncentrišem na teren, i zasad mi uspeva", poručio je Novak.On tvrdi da tvit u kojem se vređa trener Partizana Duško Vujošević nije njegov."Ne znam otkud to ni kako se pojavilo. S tim nemam nikakve veze. Sad me svi pitaju zašto sam to uradio, a ja o tome ništa ne znam", izjavio je Jovan Novak.

Nije ni čudo što se lome oko njega kad je najkorisniji igrač Košarkaške lige Srbije, a ima samo 19 godina. Najbolji je strelac lige sa 257 poena, ili u proseku 23,3. Odličan je i asistent, ima skoro šest asistencija po utakmici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track