DERBI ABA LIGE: Gašić želi pobedu Partizana protiv Mega Vizure
Foto: Beta

JADRANSKA LIGA

DERBI ABA LIGE: Gašić želi pobedu Partizana protiv Mega Vizure

Košarka -
Mega je pokazala kvalitet i da može da bude vrlo konkurentna i protiv ekipa koje su mnogo iskusnije i kvalitetnije, što bi trebalo da bude dovoljno dobra opomena za nas, rekao je Gašić

BEOGRAD - Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je danas da njegova ekipa mora oprezno da uđe u predstojeću utakmici protiv Mega Vizure u Jadranskoj ligi, ali da crno-beli žele da nastave sa pobedama.

"Očekujem da će igrači uložiti maksimum energije i koncentracije u odbrani i da ćemo popraviti neke loše segmente igre u napadu. Nemamo veliki izbor, s obzirom na pobedu protiv Igokee u prethodnom kolu. Želimo da nastavimo momenat dobrog rezultata i da ga potvrdimo u narednim utakmicama, da nastavimo u ritmu koji se od nas očekuje", rekao je Gašić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sutra od 18 sati u Smederevu igraju protiv Mega Vizure, poslednju utakmicu 15. kola Jadranske lige. Crno-beli su treći na tabeli sa 10 pobeda i četiri poraza, a Mega zauzima 10. mesto sa šest pobeda i osam poraza. U prethodnom kolu, šampion regionalne lige je na gostujućem terenu pobedio Igokeu sa 83:80, a Mega je izgubila u Zagrebu od Cedevite sa 73:77.

"To će biti treća u nizu gostujućih utakmica u ligi, a čeka nas mlad i talentovan tim. U dosadašnjem toku takmičenja i kao novopridošli član regionalne lige, Mega je pokazala kvalitet i da može da bude vrlo konkurentna i protiv ekipa koje su mnogo iskusnije i kvalitetnije, što bi trebalo da bude dovoljno dobra opomena za nas", rekao je Gašić.

"Utakmica neće biti ni malo laka i jednostavna za nas, pogotovo posle meča sa Real Madridom u Evroligi. Imamo i nekih zdravstvenih problema, ali očekujem da i to prevaziđemo", dodao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track