VUJOŠEVIĆ: Nastavljamo sa čudima, iako su mnogi prema nama nekorektni

Reakcija

VUJOŠEVIĆ: Nastavljamo sa čudima, iako su mnogi prema nama nekorektni

Košarka -
Ovo je fantastičan uspeh, jer mi branimo boje kluba, ali grad i Srbiju predstavljamo na dobar način. Ali kako se osim u nekim situacijama svi prema nama ponašaju mislim da to nije korektno, rekao je trener Partizana

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle pobede srpskog kluba nad CSKA (73:72) u trećem kolu TOP 16 faze Evrolige da je veoma ponosan na čuda koja Partizan pravi.

"Presrećan sam. Ne treba da pričamo o tome, koliko je CSKA veliki klub i tim. Moram da pohvalim naše momke, koji nastavljaju da prave čuda. Jer imamo problema sa blokadom računa od letos, povredama Bertansa i Vestermana, a oni ostaju ovde iako imaju ponude da odu.

Publika je kao i uvek bila fantastična iako hala nije bila puna. Hvala najvijačima, jer i oni imaju udela u ovoj pobedi. Ovo je fantastičan uspeh, jer mi branimo boje kluba, ali grad i Srbiju predstavljamo na dobar način. Ali kako se osim u nekim situacijama svi prema nama ponašaju mislim da to nije korektno“, rekao je Vujošević

Trener CSKA Etore Mesina je kazao

"Želim da čestitam Partizanu, iako je moglo biti drugačije. Vodili smo, ali nismo uspeli da sačuvamo vođstvo, jer smo napravili nekoliko grešaka u oba pravca. Radili smo naporno, ali nije bilo sreće. Idemo dalje Nisam očekivao da će Partizan praviti faul pred poslednji napad, jer sam mislio da će trener Vujošević verovati u svoju odbranu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track