DŽUMHUR PONOSAN: Gode Đokovićeve pohvale

Utisci

DŽUMHUR PONOSAN: Gode Đokovićeve pohvale

Tenis -
Bosanski teniser oduševljen podrškom drugog tenisera sveta

Damir Džumhur, prvi teniser koji predstavlja Bosnu i Hercegovinu a koji je stigao do glavnog dela nekog grend slem turnira, misli da se Novak Đoković, koji ga je pohvalio ne seća njihovog prvog susreta, pre pet godina u Monte Karlu gde je Novak vežbao za Masters, a Damir igrao na juniorskom turniru.

"Upoznao sam ga kada sam bio baš mlad, mislim da se on toga ne seća. Imao sam 16 godina, itekako dobro se toga sećam! Njegovu braću poznajem baš dobro, pa smo popričali malo o tenisu. Nije me video kako igram, tako da o tome i nije mogao da priča. ali, sada mi je rekao da se nada da će igrati protiv mene i da ćemo se ponovo sresti na velikim turnirima. Nadam se da ću te reči iskoristiti da još bolje treniram i imam bolju budućnost", rekao je Džumhur, otkrivši svoje planove kao, trenutno, 188. igrač sveta.

"Moj cilj je da na kraju godine budem među 100 najboljih. Naravno, ako budem nastavio da igram ovako, to će se i desiti. To mi je i Novak rekao. Izgovorio je "Ako budeš igrao na ovakvom nivou na manjim turnirima i čelendžerima, krenuće te. Jer, sada znaš da imaš igru koja te može dovesti na visok nivo'. Upamtiću to i pokušati da baš to i ostvarim", zaključio je Damir Džumhur.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track