PREDSEDNIK RADNIČKOG GRUJIN: Birčević i Kalinić biće sankcionisani
Foto: KK Radnički

Reprezentativci se obrukali

PREDSEDNIK RADNIČKOG GRUJIN: Birčević i Kalinić biće sankcionisani

Košarka -
Ponašanje na poslednjem tajm-autu je bilo sramotno, kako za Radnički, tako i za srpsku košarku. Uprava neće tolerisati takvo ponašanje naših reprezentativaca, poručio prvi čovek Kragujevčana

KRAGUJEVAC - Predsednik košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca Ivan Grujin rekao je danas da uprava neće tolerisati sramotno ponašanje reprezentativaca Srbije Stefana Birčevića i Nikole Kalinića.

Birčević i Kalinić imali su žestok verbalni sukob na poslednjem tajm-autu na meču trećeg kola Last 32 Evrokupa, koji je Radnički izgubio u Strazburu sa 80:76.

"Ponašanje na poslednjem tajm-autu je bilo sramotno, kako za Radnički, tako i za srpsku košarku. Uprava neće tolerisati takvo ponašanje naših reprezentativaca. Iz Strazbura se ne vraćamo kući, već nas očekuje Ljubljana, ali još pre dolaska u Kragujevac sagledaćemo sve činjenice, odredićemo se i formalno - biće sankcionisani. Žao nam je što smo poslali ružnu sliku o Radničkom, tako i zasenili dobre košarkaške partije. Izmenićemo to u budućem periodu. Sada nam je najbitniji meč protiv Olimpije", rekao je Grujin.

Košarkaši su odmah posle meča prevazišli razmirice i izvinili se jedan drugom, ali i javnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=wZhOFZan02Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track