KUP KORAĆA: Zvezdi nema ko da oduzme trofej!

Danas počinje završni turnir

KUP KORAĆA: Zvezdi nema ko da oduzme trofej!

Košarka -
Crveno-beli večerašnjim duelom protiv Borca započinju odbranu pehara. Najveći konkurent branioca Kupa Koraća Partizan žestoko oslabljen u završnici

Borba za prvi trofej!Košarkaši Crvene zvezde danas (18.30, Arena sport 1) igraju protiv Borca iz Čačka u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća sa željom da odbrane trofej. U drugom meču današnjeg programa (21.00, Arena sport 1) sastaju se Radnički iz Kragujevca i OKK Beograd.Trener crveno-belih Dejan Radonjić prihvata ulogu favorita, ali ističe da moraju da savladaju prvu prepreku.- Borićemo se za trofej, motivacija neće biti drugačija. Kup je važno takmičenje, kao i svako drugo. Borićemo se do kraja, bez obzira na to što neka druga takmičenja donose nešto više, poput plasmana u Evroligu. Kup je specifično takmičenje i svaka inspiracija može doneti nešto neočekivano. Prirodno je da postoji pritisak, s tim treba da se nosimo, ali trofej je želja, trudićemo se da igramo dobro i čekamo svakog narednog protivnika - rekao je Radonjić.Dejan Radonjić osvrnuo se i na eventualni dolazak nekog igrača u Zvezdu.- Pojačanje će sigurno stići do 3. marta, videćemo još tačno kad. Potrebno je da se nađe najbolje moguće rešenje, iako tržište u ovom trenutku nije baš idealno. Oporavak Luke Mitrovića ide po planu, ušao je u nešto kompleksnije vežbe. Ne sme se žuriti, bićemo mirni i sačekaćemo da bude dovoljno spreman, da ne rizikujemo - zaključio je Radonjić.

Nije povređenKINSI HOĆE DA IGRAKošarkaš Partizana Tarens Kinsi demantovao je da neće biti spreman za finalni turnir Kupa Koraća zbog povrede skočnog zgloba.- Ne znam gde novinari dolaze do takvih informacija, ali ja im nisam rekao da ću pauzirati deset dana, i to je laž - napisao je Kinsi na svom Tviter profilu.Crno-beli su u utorak gostovali Ciboni i poraženi su u 19. kolu ABA lige, u meču na kom se Kinsi povredio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track