AVIO-DRAMA IGRAČA ZVEZDE: Uplašio se i naš pilot!
Foto: Saša Pavlić

Košarkaši crveno-belih posle jezivog puta za Bilbao

AVIO-DRAMA IGRAČA ZVEZDE: Uplašio se i naš pilot!

Košarka -
Neprijatnost: Nikome nije bilo svejedno, znam da nas je pilot drhtavim glasom obavestio da ne možemo da sletimo, kažu igrači crveno-belih

Jači i od nevremena!Košarkaši Crvene zvezde pobedom nad Bilbaoom od 85:81 plasirali su se u osminu finala Evrokupa, ali u centru pažnje je bio njihov turbulentni let do ovog grada u Baskiji. Čovek odluke bio je Tadija Dragićević sa 16 poena (2-3 za dva, 4-5 za tri), koji je priznao da mu nije bilo svejedno u avionu.Pravac Madrid- Svi znamo kakav je to bio put, nimalo naivan. Opšte je poznato da je aerodrom u tom mestu dosta problematičan za sletanje, čak smo pogledali i klip kako bismo se i sami uverili. Svi smo bili uplašeni, a ni pilotu nije bilo svejedno. Zbog toga smo morali da sletimo u Madrid, a onda autobusom do Bilbaoa - kazao je Dragićević i nastavio:- Ali to je iza nas, mnogo je važnije da smo mi ostvarili pobedu koja nam je obezbedila prolaz dalje. Još da trijumfujemo u poslednjem kolu i ovu fazu Evrokupa završimo na prvom mestu. Mislim da je ovo timska pobeda, svako je dao svoj doprinos. Bitno je da sam odigrao dobar meč, što će mi mnogo značiti u nastavku sezone.Centar Zvezde Raško Katić takođe je priznao da mu nije bilo prijatno u avionu.Katić: Sve je u redu- Iskreno, ne znam da li nekome može da bude svejedno, ali dobro. Sve se preživi, pa i to. Pilot nas je malo uplašio jer nam je drhtavim glasom objasnio situaciju. To je bio najveći problem. Jeste nezgodan osećaj, ali ne treba previše davati na značaju. Mislim da je mnogo bitnije da smo ostvarili bitnu pobedu - istakao je Katić.

Pilot vešto podigao avion... Scena neuspelog sletanja
Pilot vešto podigao avion... Scena neuspelog sletanja

Raško KatićOVAJ TIM IMA KARAKTERRaško Katić se osvrnuo i na činjenicu da je Zvezda u nekoliko poslednjih utakmica uspela od preokrene rezultat.- Idemo korak po korak, nastavljamo u ovom ritmu. Svi momci imaju karakter pobednika - da se ne predajemo i kad je teško. Ne padamo duhom, kvalitetna smo ekipa. Ne treba ni previše leteti, samo je važno da nastavimo da radimo i ćutimo - poručio je Katić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track