ZVEZDINA STOTKA: Crveno-beli se igrali sa Crnokosom
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Superliga Srbije

ZVEZDINA STOTKA: Crveno-beli se igrali sa Crnokosom

Košarka -
Marko Tejić i Raško Katić postigli su po 16 poena, Boban Marjanović 15, a Oleksandr Lipovij 13. Najefikasniji u timu Crnokose bio je Bojan Stanojević sa 14 poena

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu Crnokosu iz Kosjerića sa 109:68 (21:22, 28:10, 33:13, 27:23) i tako ostali neporaženi i posle šest kola Superlige. Crnokosa se dobro držala u prvoj četvrtini, posle čega je Zvezdin kvalitet došao do izražaja. Trener domaćih Dejan Radonjić uvodio je u igru sve košarkaše koji su odigrali balansirano u napadu.

Marko Tejić i Raško Katić postigli su po 16 poena, Boban Marjanović 15, a Oleksandr Lipovij 13. Najefikasniji u timu Crnokose bio je Bojan Stanojević sa 14 poena.

"Odigrali smo dobro u odbrani i skoro 50 odsto šutirali za tri poena. To je bio ključ pobede. Ispunili smo ono što smo planirali i želeli, a mlađi igrači su pokazali da na njih treba i mora da se računa u predstojećem periodu", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Šef stručnog štaba Crnokose Blagoja Ivić kazao je da je njegovom timu bitno da pobeđuje ekipe svog ranga.

"Utakmica je bila takva kakva jeste. Nebitno je da li smo izgubili sa 15 ili 30 poena razlike, bitno je da dobijamo ekipe koje su u našem rangu, pogotovo na domaćem terenu", rekao je Ivić.

Uskoro opširnije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track