VUJOŠEVIĆ O POPLAVAMA: Desila se Božja kazna i sve je stalo

Zabrinut

VUJOŠEVIĆ O POPLAVAMA: Desila se Božja kazna i sve je stalo

Košarka -
Trener Partizana je rekao da se nada da će teška situacija u zemlji dovesti do smirivanja tenzija

Govoreći o poplavama i stanju u Srbiji posle elementarnih nepogoda koje su pogodile zemlju, trener košarkaša Partizana Duško Vujošević je gostujući u emisiji "Dođite na stadion", rekao da se nada da će doći do smanjenja tenzija.

"Ni ovakve stvari nisu dovele do nekog smirivanja. Ja se nadam da će se proizvesti nivo gospodstva i umerenosti, a apsurdno je pitanje da li Srbiji i pored ovakve situacije treba sport ili ne – rekao je trener crno-belih (na snimku 46.40).Pri kraju emisije, voditelj Pantić je želeo da pozove goste da se ne šalje samo pesimistička poruka, a trener Partizana je istakao:

"Sve je stalo. Gledam kroz košarku. Sad treba da se igraju utakmice svaki drugi-treći dan, desila se ova Božja kazna i sve je stalo. Ja držim treninge, šta ću, ne mogu da pustim ekipu, da ih spremim za prvenstvo, očekuje se nastavak, prati se šta se dešava, i te humanitarne stvari", rekao je Vujošević i onda otkrio:

"Da se ne bi izgubio ritam, zakazao sam prijateljsku utakmicu sa Mega Vizurom u vremenu nacionalne žalosti, zatvorenog tipa. Da bi predsedništvo lige koje nema drugog posla donelo odluku da nema nikakvih manifistacija. U međuvremenu, Zvezda igra sa svojim prvim timom FMP-om trening utakmicu, a nama otkazuju. Kako da vam kažem, to je po meni lažni patriotizam", rekao je Partizanov trener (na snimku 39.40).

http://www.youtube.com/watch?v=NRgUkFkx4-8

(Kurir sport / SOS kanal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track