LAGAO DA POMAŽE POPLAVLJENE: Delije se odriču Uroša Mišića
Foto: Nemanja Pančić

Sud na potezu

LAGAO DA POMAŽE POPLAVLJENE: Delije se odriču Uroša Mišića

Ostali sportovi -
Navijači besni jer je Mišić izostanak sa suđenja za napad na američkog marinca pravdao boravkom u Obrenovcu i akcijama sa Gorskom službom spasavanja koja je međutim demantovala da je bila u poplavljenom području

Navijača Crvene zvezde Uroša Mišića, koji je u sredu izostao sa suđenja za učestvovanje u tuči koju je, prema slovu optužnice, u beogradskom klubu “Plastik”, u februaru prošle godine, prethodno i izazvao, a kao opravdanje za izostanak naveo je da je išao da pomaže stradalimao od poplava u Obrenovcu.

Ništa ne bi bilo čudno da navijač Crvene zvezde koji je 2008. godine bakljom tokom utakmice na Marakani bakljom napao žandarma Nebojšu Trajkovića, nije naveo da je bio sa pripadnicima Gorske službe spasavanja, koja je demantovala da je tokom poplava boravila u Obrenovcu. Mišiću je dakle ostalo da svoje tvrdnje potkrepi fotografijom sa "lica mesta"

Ovo je razljutilo dobar deo Zvezdinih fanova, koji su u toku jučerašnjeg dana svojim revoltiranim komentarima na društvenim mrežama i novinskim sajtovima poručili da Mišića više ne smatraju “delijom"

Mišić će u slučaju da se naredni put ne pojavi u palati pravde biti policijski priveden Sudu.

(Kurir sport / Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track