NENAD KRSTIĆ: Koleno mi je u lošem stanju, nadam se da ću igrati za Srbiju
Foto: Fonet

Zabrinjavajuće

NENAD KRSTIĆ: Koleno mi je u lošem stanju, nadam se da ću igrati za Srbiju

Košarka -
Ovo nije prvi put da se nalazim u ovakvoj situaciji, ali je svakako najgora u kojoj sam bio. Imam potpuno razumevanje selektora i celog stručnog štaba, kao i podršku saigrača, rekao je kapiten srpskog tima

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i novi igrač Efesa, Nenad Krstić, istakao je da oporavak odo povredeide svojim tokom, da se sada ne oseća dobro, ali da se nada da će kroz poseban režim rada biti spreman za Mundobasket u Španiji.

"Ja se ne osećam baš najbolje jer mi je koleno u dosta lošem stanju. Tokom sezone sam imao probleme, ali nije nerešivo. Ovo nije prvi put da se nalazim u ovakvoj situaciji, ali je svakako najgora u kojoj sam bio. Imam potpuno razumevanje selektora i celog stručnog štaba, kao i podršku saigrača. Nadam se da ću uz specijalni program za deset dana biti spreman da treniram sa ekipom", istakao je kapiten srpske reprezentacije.

Krstić je istakao da će narednih 10 dana odlučiti o njegovoj sudbini u reprezentaciji.

"Ja sam rekao selektoru da imam veliku želju kao i uvek da igram za reprezentaciju. Mislim da če narednih deset dana biti presudni za mene. Jer ako tu bude sve kako treba verovatno ću moći da igram. Sa druge strane, ne može se protiv prirode. To koleno je dosta istrošeno, jedini lek je da se jačaju ti mišići oko kolena, ako to budem uradio kako treba igraću sto posto", rekao je novi centar turskog Efesa.

Doskorašnji igrač CSKA Moskve rekao je da su povrede bile najveći protvnik naše ekipe, koja je veoma dobra i prema njegovim rečima, ima svetlu budućnost.

"Imamo dosta potencijala, odlično napredujemo jer se dosta radi. Sad se očekuju ova dva turnira koji su uigravanje. Najbitnije je da nas povrede zaobiđu jer nismo imali sreće, ali je sada je sve ok", naveo je Krstić.

Kurir sport / Blic sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track