Stojaković: Nisu me zvali da igram!

Stojaković: Nisu me zvali da igram!

Košarka -
Možda bih osvojio još titula s reprezentacijom, ali nisam imao kontakt sa Savezom

Pokvareni telefoni.

Novopečeni košarkaški penzioner Predrag Stojaković pre nekoliko dana stigao je u Beograd, a prethodno je odgovarao na pitanja grčkog sajta Sport 24. Peđa je, između ostalog, naglasio da poslednjih godina nije igrao za reprezentaciju zbog previranja u Savezu i da Srbija više nema mnogo igrača koji imaju zapažene uloge.

Navijam za Zvezdu i Dekija

Peđa je nastupao za Crvenu zvezdu kao klinac, ali ljubav prema crveno-beloj boji ne bledi.
- Navijam za Zvezdu i Dejana Stankovića. Volim i tenis, posebno zbog Novaka Đokovića i još nekoliko naših koji ga igraju na vrhunskom nivou. I ja sam odnedavno postao teniser, ali amater - otkrio je Peđa.
- Nije bilo nikakvog kontakta, to je sve što mogu da kažem. Bilo je dosta tumbanja u samom Savezu, nije se znalo ko će biti predsednik, a ko trener, tako da se sve to loše odrazilo i na sam tim - rekao je Stojaković, a na pitanje koja titula s plavima mu je najdraža, odgovorio je:
- Svaka je posebna, da sam igrao 2004. i 2005, možda bi ih bilo i više, ali nije bilo kontakta, a možda sam i ja bio pomalo tvrdoglav.
Peđu, kako kaže, frustrira činjenica da Srbija sada ima vrlo malo igrača koji igraju glavne role u svojim klubovima.
- Samo Teodosić i Krstić, a to je veoma frustrirajuće. Potreban nam je stabilna organizacija koja će pravilno razvijati mlade igrače, jer oni sada idu za novcem - poručio je popularni Peja.
(P. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track