Najnovije vesti

Darko Miličić: Žena je htela da me izbaci iz stana
Foto: Dragana Udovičić

Bivši košarkaš okušaće se u kik-boksu

Darko Miličić: Žena je htela da me izbaci iz stana

Košarka
Posle intervjua u Kuriru, Darko Miličić priznaje da je morao da se izbori za podršku supruge u novom sportu

Doskorašnji NBA košarkaš Darko Miličić sprema se za kik-boks karijeru i napominje da će sve prštati u ringu ako se odluči da se ozbiljno posveti tom sportu.

On je juče postao promoter Svetske kik-boks asocijacije (WAKO) i nada se da će biti uspešniji u ovom sportu nego u košarci.

- Kao novajlija u ovom sportu, ja bih odmah spustio ruke i krenuo u kafansku tuču, otvorenog garda, pa da se pobijemo. Međutim, tu su Nenad Pagonis i trener Miloš Milutinov, koji mi pomažu da naučim kako se to radi u kik-boksu - kaže Miličić.

Pronašao se

Vlasnik NBA prstena iz vremena kad je nosio dres Detroit Pistonsa kaže da je posvećen treninzima.

- Počeo sam da treniram pre nekih godinu i po i sebe našao u ovom sportu. Teško je reći koje su moje prednosti, ali kao košarkaš u mlađim kategorijama trčao sam s plejmejkerima, što znači da sam eksplozivan, i tu vidim svoju šansu - kaže Miličić i nastavlja:
- Mogu sve. Trčim, skačem, udaram, lomim, lovim, pecam, jašem, preskačem, bijem, ma ima da pršti u ringu. To vam obećavam. S obzirom na to da imam troje dece i privatno se bavim još nekim poslovima, nisam siguran da li ću moći maksimalno da se posvetim kik-boksu. Samo ako budem 100 odsto spreman ulazim u profesionalne vode. U košarci sam se ponekad i provlačio, a ovde toga nema.

Ženi nije jasno zašto

Darko Miličić kaže da ima podršku supruge, ali da joj nije bilo pravo kad joj je saopštio da će postati kik-bokser:
- Hoće da me izbaci iz stana! Nije baš oduševljena, kao ni drugi u porodici, ali mi je žena pa mora da me podržava. Nije joj bilo jasno kako sam odlučio da košarkaški teren zamenim ringom jer su to dva različita sporta.

Nema protivnika
DARKA SE SVI PLAŠE

Predsednik promoterske kompanije „Megapromoušn sistem“ Darko Popivoda kaže da je teško naći takmičara koji bi se suprotstavio Darku Miličiću u ringu:
- Tražimo borca koji će se boriti s Darkom jer kad kažemo da je visok 213 cm i težak 114 kg, malo ko želi da mu izađe na crtu. Ipak, verujemo da ćemo uspeti da obezbedimo kik-boksera koji bi mogao da mu bude protivnik .

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...