JUVENTUS I ROMA BEZ GREŠKE: Ljajić strelac u novoj pobedi Vučice
Foto: Reuters

Serija A

JUVENTUS I ROMA BEZ GREŠKE: Ljajić strelac u novoj pobedi Vučice

Fudbal -
Fudbaleri Juventusa i Rome upisali su nove pobede u prvenstvu Italije, a prrvi gol za Vučicu postigao je srpski reprezentativac Adem Ljajić

Fudbaleri Juventusa i Rome upisali su nove pobede u prvenstvu Italije.Roma je na strani savladala Parmu sa 2:1, a prvi gol za Vučicu postigao je srpski reprezentativac Adem Ljajić.Ljajić je u 27. minutu, posle asistencije kapitena Frančeska Totija, postigao vodeći gol za Romu.

Parma je izjednačila na startu drugog poluvremena, ali je Miralem Pjanić u 88. minutu fantastično izveo slobodan udarac i doneo četvrtu uzastopnu pobedu Vučici.

Juventus je u Torinu lako pobedio Ćezenu sa 3:0.Prva dva gola za Staru damu postigao je Vidal u 18. i 64. minutu, dok je konačnih 3:0 postavio Lihtštajner u 85. minutu.Inter je pobedio Atalantu rezultatom 2:0. Strelci za "neroazure" bili su Pablo Osvaldo u 40. i Ernanes u 87. minutu. Rodrigo Palasio u 30. minutu nije realizovao penal za neroazure. Odbranom Intera komandovao je Nemanja Vidić, dok je Zdravko Kuzmanović neč presedeo na klupi.

Vredne bodove osvojio je Torino koji je na gostovanju na Sardiniji savladao Kaljari sa 2:1, dok je Napoli kod kuće igrao nerešeno protiv Palerma - 3:3.

Sampdorija, srpskog trenera Siniše Mihajlovića, probila se na četvrtu poziciju na tabeli pošto je u Đenovi savladala Kjevo sa 2:1. Ceo meč za domaćina odigrao je Nenad Krstičić, dok je kod gostiju Ivan Radovanović bio na terenu do 58. minuta.

Verona i Đenova su remizirali rezultatom 2:2, a srpski internacionalac Boško Janković je meč odgledao sa klupe. Istovremeno, Fiorentina na svom terenu nije uspela da savlada ekipu Sasuola (0:0).

Rezultati:SredaKaljari - Torino 1:2Fiorentina - Sasuolo 0:0Inter - Atalanta 2:0Napoli - Palermo 3:3 Parma - Roma 1:2 Sampdorija - Kjevo 2:1Juventus - Ćezena 3:0Verona - Đenova 2:2ČetvrtakLacio - UdinezeUtorakEmpoli - Milan 2:2

Tabela: Juventus i Roma po 12 bodova, Inter, Sampdorija i Verona po 8, Milan 7, Udineze 6, Đenova i Fiorentina po 5, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track