KURIR NA KOTUROVIĆEVOJ ADRESI: Dejan je dobar komšija!
Foto: Dragana Udovicic

Osuđeni košarkaš

KURIR NA KOTUROVIĆEVOJ ADRESI: Dejan je dobar komšija!

Košarka -
Ljude iz ulice u kojoj Koturović živi iznenadila vest o hapšenju i presuda da tri meseca provede u zatvoru u Makedoniji

Presuda suda u Ðevđeliji prema kojoj će naš bivši košarkaš Dejan Koturović provesti tri meseca iza rešetaka zbog voženja kradenog automobila iznenadila je nekadašnje saigrače našeg asa, kao i njegove brojne prijatelje.Ekipa Kurira obišla je stan u kojem živi naš nekadašnji as. Prepuno poštansko sanduče jasno je otkrilo da u tom stanu već duže vreme nema nikog, odnosno da osim Dejana niko ne boravi na tom mestu. Od komšija smo saznali da ih je iznenadila vest o hapšenju bivšeg košarkaškog reprezentativca.- Baš smo se pitali što ga nema već, evo, više od dve nedelje. Iznenadila nas je vest o njegovom hapšenju, a sada i o presudi. Šta da vam kažem, dobar je komšija - rekao nam je jedan od stanara zgrade u kojoj Koturović živi.

Niko nema da plati račune... Koturovićevo sanduče i zgrada u kojoj živi
Niko nema da plati račune... Koturovićevo sanduče i zgrada u kojoj živi

Advokat Dejana Koturovića, nezadovoljan odlukom suda u Ðevđeliji, najavio je da će uložiti žalbu na presudu u najkraćem mogućem roku.- Moj klijent je očigledno žrtva i nije kriv u ovom slučaju. Sudija je trebalo da donese oslobađajuću presudu. Žalićemo se po svim osnovama - rekao je Petar Samakov.Koturoviću će nakon odsluženja kazne biti zabranjen ulazak u Makedoniju u narednih godinu dana, a biće mu i oduzet džip zbog kojeg je uhapšen.

Podrška prijateljaDEJAN TOMAŠEVIĆ U ČUDUPotpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević, koji je s Koturovićem bio deo tima koji je osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine, kratko je prokomentarisao presudu svom bivšem saigraču.- Žao mi je što je tamo. Pogodilo me je kao da sam ja! Siguran sam da nije kriv. Bar u mislima možemo da mu pomognemo da izdrži ovaj period - poručio je Tomašević.

Jelena MaćićMAKEDONCI ŠILJE ZAKON NA NJEMUProfesionalna šminkerka i Koturovićeva prijateljica Jelena Maćić bez dlake na jeziku kaže:- Dejan Koturović je retko dobar čovek. Ne mogu da verujem šta mu se desilo! Iskreno se nadam da će čoveka pustiti da se vrati kući... A i ti Makedonci, šilje zakon na njemu kao da je kriminalac! Bolje da se pozabave tom tematikom na domaćem terenu i tamo gde treba. Čuj mene, Makedonci?! Nema toga više, to je danas procentualno podružnica Albanije te me ovo i ne čudi. Važno da transferi droge (u tonama!) piče preko njihove teritorije nesmetano. Ma, bre... - rekla nam je Maćićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track