(VIDEO) BOMBA IZ IZRAELA: Aleks Marić drugi put u Partizanu
Foto: Saša Pavlić

Spekulacije

(VIDEO) BOMBA IZ IZRAELA: Aleks Marić drugi put u Partizanu

Košarka -
Australijskom košarkašu ističe ugovor sa Makabijem a mediji tvrde da je blizu povrtaka u tim iz Humske

Australijski košarkaš Aleks Marić mogao bi posle Milenka Tepića, Milana Mačvana, ali i Saše Pavlovića da bude još jedan povratnik u redove Partizana.

Australijskom reprezentativcu krajem decembra ističe kratkoročni ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva, a pojedini mediji prenose da bi nakon toga mogao da obuče crno-beli dres. Marić bi navodno uz plejmejkera, koji bi takođe trebalo uskoro da stigne u Partizan, sa već postojećim kadrom - povratnikom Sašom Pavlovićem, rekovalescentom Draganom Milosavljevićem, uz pomenute Mačvana i Tepića, Edu Murića, Nikolu Milutinova, trebalo da čini tim koji će se boriti za trofeje u ABA ligi, domaćem šampionatu, ali i Kupu Radivoja Koraća, nakon rane eliminacije iz Evrokupa.

Aleks Marić je igrao za Partizan u sezoni 2009/2010 kada je osvojena titula u ABA ligi i domaćem prvenstvu, ali i izboren plasman na Fajnal for Evrolige.

Zatim je napustio Beograd i preselio se u redove Panatinaikosa, koji je sa klupe predvodio Željko Obradović i 2011. stigao je sa njima do trofeja u Evroligi. Dve godine kasnije okitio se i titulom u Evrokupu noseći dres Lokomotive Kubanj.

U septembru ove godine potpisao je kratkoročni ugovor sa Makabijem.

Kurir sport / Blic

http://www.youtube.com/watch?v=mPh0mTUFuVg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja