ZVEZDA BIRA RIVALE: Španski giganti ili pravoslavna braća
Foto: Koki

TOP 16

ZVEZDA BIRA RIVALE: Španski giganti ili pravoslavna braća

Košarka -
Istok ili Zapad Ako crveno-beli pobede Laboral Kuću, verovatno idu na Real i Barselonu, a poraz donosi mečeve protiv CSKA i Olimpijakosa

Provukao se Olimpijakos i drugi put ove sezone u meču protiv Crvene zvezde. Vodio je srpski klub gotovo 35 minuta, ali je iskustvo grčkog tima prelomilo meč (64:59). Iz poraza u Atini crveno-beli mogu dosta toga da nauče pred Top 16 fazu Evrolige.Uprkos izgubljenom meču, izabranici Dejana Radonjića bili su zadovoljni prikazanom igrom, ali i kompletnim doživljajem u Dvorani mira i prijateljstva.- Ovo je bila fantastična utakmica, u kojoj smo svi uživali. Čestitke idu na račun navijača, koji su napravili nezaboravnu atmosferu u dvorani - poručio je najbolji igrač meča Boban Marjanović (17 poena i 13 skokova).Hvali i SlukasKomplimenti za Zvezdinu igru stigli su i od Kostasa Slukasa, odličnog beka Olimpijakosa.- Zvezdina odbrana je najbolja u Evropi - kratko i jasno je poručio grčki reprezentativac. A da li će opet morati da se nameri na tu odbranu, zavisi od meča Crvena zvezda - Laboral Kuća.KombinacijeAko tim s Malog Kalemegdana izgubi od Španaca, ide u novoformiranu grupu F, a tamo ga sigurno čekaju CSKA Miloša Teodosića, Olimpijakos i Armani (trenutno bi u toj grupi bili i Fenerbahče naših Obradovića, Bjelice i Bogdanovića, Efes Ivkovića i Krstića, Žalgiris i Unikaha). Pobeda nad Kućom garantuje mečeve s Makabijem i Panatinaikosom (trenutno bi u toj grupi bili i Real, Barselona, Neptunas, Uniks i Alba).

ZadovoljanRADONJIĆ: SLEDI ŠKOLA ZA NAŠ MLADI TIMTrener Crvene zvezde Dejan Radonjić osvrnuo se na ono što čeka crveno-bele u naredna dva meseca.Svaka utakmica u Top 16 fazi biće velika škola za nas. Imamo najmlađu ekipu u Evroligi i veoma smo zadovoljni prikazanim u dosadašnjem delu takmičenja - poručio je trener Dejan Radonjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track