Najnovije vesti

NOVI BALOTELI: Belgijska deca imitiraju Mitrovića
Foto: AP

Srbin u centru pažnje

NOVI BALOTELI: Belgijska deca imitiraju Mitrovića

Fudbal
U Belgiji su roditelji rekli da im deca oponašaju Mitrovića otkad su videla njegovo slavlje, što je trenera Anderlehta nateralo na reakciju

Proslava gola Aleksandra Mitrovića na meču s Borusijom Dortmund šokirala je Nemce, a ništa manje nije skandalizovala ni Belgijance.

Do Srbije je došlo objašnjenje da izbačen jezik između dva prsta u obliku slova „V“ znači presecanje jezika kritičarima, ali su Nemci u tome videli poziv na oralni seks i ko zna šta još. U Belgiji su roditelji rekli da im deca oponašaju Mitrovića otkad su videla njegovo slavlje, što je trenera Anderlehta nateralo na reakciju.

- Sve što Mitrović uradi se preuveličava u medijima. Razgovarao sam s njim i on mi je rekao da to nema veze ni sa čim što se pominje, ali ja bih radije da taj gest više ne ponavlja. Postoji još najmanje sto načina da se proslavi postizanje gola - rekao je šef stručnog štaba belgijskog šampiona Besnik Hasi. Mitrović i njegov savetnik Nenad Jestrović nisu želeli da pojasne belgijskim medijima kome je upućeno radovanje posle gola i šta ono znači.

(D. P.)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...